[ +/- ] [ Τώρα είναι Κυρ Απρ 19, 2026 8:19 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 43 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Rally Italia Sardegna 2012 
Συγγραφέας Μήνυμα
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Rally Italia Sardegna 2012
GregWrc έγραψε:
saxter έγραψε:
GregWrc έγραψε:
Ρε ο Mikko πρώτος οδηγός στην Citroen ..... το έχετε πάρει χαμπάρι ....μέχρι πέρυσι ο mikko ήταν κουλομαριά και φέτος απλά άλλαξε ομάδα νικάει και κάνει ανταγωνιστικούς χρόνους σε όλες τις επιφάνειες......

Εγω ποτε δεν είπα ότι ειναι κουλομαρία.

Απο παλίοτερα post σου
saxter έγραψε:
ρε Μikko στην πιστα.... ρε Mikko στην πιστα σε θελουμε!!!

saxter έγραψε:
O Mikko φενεται οτι δεν εχει την πάστα του πρωτοκλασσατου οδηγου!!!

πιστεύω ο χαρακτηρισμός που του ταιριάζει είναι το "γατάκι" μιας και όχι οτι δεν οδηγαέι γρήγορα αλλά σε καταστάσεις πίεσης τα χάνει.......

Είπα εγω ότι είναι κουλομαρία πουθενα??? Απλά ότι δεν έχει τα προσόντα για να πρωταγωνιστεί. Όπως τον αποκαελσα και αρχικα "ο κάτι μου λείπει".

saxter έγραψε:
Απλα με τον Loeb μέσα στον αγωνα και περυσι αλλά και φετος δεν εχει καμία τυχη. Με τον κοντό εκτός, τότε ναι, μπορει να πάρει και νίκες.

Και όσον αφορά αυτο που ειπες ότι παιρνει νικες και κανει ανταγωνιστικούς χρονους απλά επειδη άλλαξε ομαδα απλα κανω πως δεν το ακουσα. Ναι όταν θα λειπει ο κοντος θα προσπαθησει για την νικη. Με τον κοντο μεσα ειναι πολυ λιγος για να τον κοντραρει. Πότε ήταν ανταγωνιστικός??? Μην μου φερεις ως παραδειγμα εναν μονο αγωνα . Στο συνολο της χρονιας πες μου.

τα τελευταία χρόνια δεν κοντράρωνταν για το πρωτάθλημα μέχρι το RAC; τώρα είναι στην ίδια ομάδα, ξέχασα......

Αν τον κόντραρε τόσα χρόνια που λες πως και δεν καταφερε να του παρει εστω μια ενα πρωταθλημα? 'Η να του παρει εστω δυο αγωνες σερι χωρις ομως εγκαταλειψεις κτλ. νικη στα ισα δηλαδη. Όταν καποιος απλα ειναι μεσα στην δυαδα δεν σημαινει ότι κοντραρει τον πρωτο!!!!!!

Παράθεση:
Αααα και τέλος.....κοψε αυτην την καραμελα περι σεβασμου οπαδων. Επαγγελματίας οδηγος ειναι και κανει ότι του πει η ομαδα και ότι ειναι συμφερον για την ομαδα. Μην λέμε κάτι απλά για τις εντυπώσεις λες και διαβαζουν 15χρονα οπαδική εφημεριδα. Το αν μας αρεσει εμας ή οχι ειναι άλλο θεμα. Το αν τον αγαπαει ο κοσμος ή αν σεβεται και αυτος τον κοσμο εγω το διαπιστωνω απο χιλια δυο αλλα πραγματα. Και τέλος αυτος πηρε το μηχανακι του και πηγε να δει τις ειδικές. Δεν νομιζω να μην σεβεται το ραλλυ σαρδηνιας και τους θεατές του.

Ο Loeb απλά είναι μονόχνωτος και δεν σέβεται τους οπαδούς.Αυτές οι πράξεις νομίζω το δείχνουν όπως και πολλά παραδείγματα για τα όποια υπάρχουν μαρτυρίες και έχουν διαδραματιστεί πίσω απο τις κάμερες. Τα Ford τι είχαν να κερδίσουν απο τον αγώνα;..... τίποτα .... απλά έτρεξαν για την τιμή των όπλων....

Ποιες ειναι αυτες οι μαρτυριες που τις ξερεις μονο εσυ και εχουν διαδραματιστει πισω απο τις καμερες. Μηπως βλεπεις XFIles???Πας καλά Gregorako μου??? Σε παρακαλω μην μου πεις παλι τοτε που δεν ειχε υπογραψει αυτογραφο στον Kaloburn!!!! Έλλεος.... Το οτι δεν το συμπαθεις εσυ δεν σημαινει ότι δεν τον συμπαθει κανενας!!!!! Μονο εσυ το βλεπεις αυτο! ααααα και ο Panrok

Α! τι δεν περνάει ο λόγος του κοντού στην citroen .... "Tod & Michelle pleaze sacked Matton ;;;"

Είδα ποσο παιρναει του κοντου στην νυχτερινη του Ακροπολις!!! Φυσικα και ο λογος του μετραει! Εχει φερει την Citroen εκει που δεν το περιμενε κανεις , αλλα αυτα που λες οτι αποφασιζει για ολα και οτι εφαγε τον Ogier τον Kesnel κτλ πραγματικα δεν ξερω τι να πω.....φαντασματα

Δευτ Οκτ 22, 2012 6:32 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:

Είπα εγω ότι είναι κουλομαρία πουθενα??? Απλά ότι δεν έχει τα προσόντα για να πρωταγωνιστεί. Όπως τον αποκαελσα και αρχικα "ο κάτι μου λείπει".

"Οχι Γιάννης, Γιαννάκης που λέει και ο λαός" ....

Δευτ Οκτ 22, 2012 7:49 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:

τα τελευταία χρόνια δεν κοντράρωνταν για το πρωτάθλημα μέχρι το RAC; τώρα είναι στην ίδια ομάδα, ξέχασα......

Αν τον κόντραρε τόσα χρόνια που λες πως και δεν καταφερε να του παρει εστω μια ενα πρωταθλημα? 'Η να του παρει εστω δυο αγωνες σερι χωρις ομως εγκαταλειψεις κτλ. νικη στα ισα δηλαδη. Όταν καποιος απλα ειναι μεσα στην δυαδα δεν σημαινει ότι κοντραρει τον πρωτο!!!!!!

Μην Φωνάζεις ρε Βατραχάκι .... Απλά επικαλούμαι την γλώσσα των αριθμών .... Δεύτερος δεν τερμάτιζε, ε τότε ήταν ο βασικός του αντίπαλος και όπως σου είπα 2 χρονίες παίξανε τον τίτλο στον τελευταίο αγώνα... θέλουμε δεν θέλουμε αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί και όχι οι νίκες..... Α! και του έχει πάρει ένα ..... Δεν ξεχνώ την "πετρομίζα". Με την γλώσσα των αριθμών, όπως μετράμε και τα πρωταθλήματα του 9ης.

Δευτ Οκτ 22, 2012 7:55 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:

Παράθεση:
Αααα και τέλος.....κοψε αυτην την καραμελα περι σεβασμου οπαδων. Επαγγελματίας οδηγος ειναι και κανει ότι του πει η ομαδα και ότι ειναι συμφερον για την ομαδα. Μην λέμε κάτι απλά για τις εντυπώσεις λες και διαβαζουν 15χρονα οπαδική εφημεριδα. Το αν μας αρεσει εμας ή οχι ειναι άλλο θεμα. Το αν τον αγαπαει ο κοσμος ή αν σεβεται και αυτος τον κοσμο εγω το διαπιστωνω απο χιλια δυο αλλα πραγματα. Και τέλος αυτος πηρε το μηχανακι του και πηγε να δει τις ειδικές. Δεν νομιζω να μην σεβεται το ραλλυ σαρδηνιας και τους θεατές του.

Ο Loeb απλά είναι μονόχνωτος και δεν σέβεται τους οπαδούς.Αυτές οι πράξεις νομίζω το δείχνουν όπως και πολλά παραδείγματα για τα όποια υπάρχουν μαρτυρίες και έχουν διαδραματιστεί πίσω απο τις κάμερες. Τα Ford τι είχαν να κερδίσουν απο τον αγώνα;..... τίποτα .... απλά έτρεξαν για την τιμή των όπλων....

Ποιες ειναι αυτες οι μαρτυριες που τις ξερεις μονο εσυ και εχουν διαδραματιστει πισω απο τις καμερες. Μηπως βλεπεις XFIles???Πας καλά Gregorako μου??? Σε παρακαλω μην μου πεις παλι τοτε που δεν ειχε υπογραψει αυτογραφο στον Kaloburn!!!! Έλλεος.... Το οτι δεν το συμπαθεις εσυ δεν σημαινει ότι δεν τον συμπαθει κανενας!!!!! Μονο εσυ το βλεπεις αυτο! ααααα και ο Panrok

Το παραπάνω περιστατικο με τα kaloburnakia δεν μπορώ να το ξεχάσω ...... και να φανταστείς επέμεναν κιόλας και τους έγραφε στα @ του.... πιτσιρίκια ήταν αλλά τουλάχιστον δεν έγιναν βατραχάκια.....

μαζί με τον panrok και όλο το βουνό των Αγίων Θεοδώρων .... :)

saxter έγραψε:
Είδα ποσο παιρναει του κοντου στην νυχτερινη του Ακροπολις!!! Φυσικα και ο λογος του μετραει! Εχει φερει την Citroen εκει που δεν το περιμενε κανεις , αλλα αυτα που λες οτι αποφασιζει για ολα και οτι εφαγε τον Ogier τον Kesnel κτλ πραγματικα δεν ξερω τι να πω.....φαντασματα

Τότε ένιωσε ότι τρέμει ο θρόνος του και απέλησε τον Quensel που ήταν Ogιερικος και πήρε τον Matton ... ακούγεται πουθενά ο τελευταίος ;;;

Τι μπορούσε δηλαδή να κάνει ο Quensel στο acropolis.... Απλά θα τους είπε ....2.2 έχετε διαφορά....ας κερδίσει ο καλυτερος... απο ότι είδα μπήκαν στο δεύτερο σκέλος της τρίτης μέρας με 0,1 sec διαφορά και κέρδισε ο μικρός και μετά κινήθηκαν οι διαδικασίες των απωλήσεων.... οπότε δεν θέλω να ακούω για καθάρισμα δρόμου....

Δευτ Οκτ 22, 2012 8:05 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Εγώ πιστεύω ότι δεν μπήκε Rally 2 για να μην φέρει και άλλα έξοδα στην ομάδα. Και το έπαιξε και δήθεν δεν έχω ανάγκη τους βαθμούς, και είμαι και μοτοκροσάς!

Aληταρά του κερατά...

Δευτ Οκτ 22, 2012 9:20 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

εεετσι εεετσι βγαλτε οοολο το κομπλεξ σας! :applause :applause :applause

Δευτ Οκτ 22, 2012 10:33 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Σωτήρη θα σε δούμε στο Μόντε πως θα κάνεις που θα μπεί ο Ogier με το Polo ...... :)

Επίσης πολλοί οπαδοί του wrc ήθελαν τον Loeb του χρόνου να παλέψει όλη την χρονιά με τα θηρία δηλαδή με λιγότερο budget απέναντι σε μια μη Γαλλική αμιγώς εργοστασιακή ομάδα ώστε να δείξει την πραγματική αξία του. Τα 9 σχεδόν μόνος του εμένα δεν μου λένε τίποτα.

Υγ "κομπλεξικούς" μας έκανε ο Colin, o Tommi και ο Juha ......... ;)

Τρί Οκτ 23, 2012 1:55 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
Υγ "κομπλεξικούς" μας έκανε ο Colin, o Tommi και ο Juha ......... ;)

+100000

Τρί Οκτ 23, 2012 11:04 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Το 8 οτι ειναι κλεμμένο δεν το συζητω ,στους λοιπους εθνικους αγωνες γινονται ενστασεις και υπαρχουν ποινες και αποκλησμοι για λιγοτερο συμαντικα πραγματα.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Τρί Οκτ 23, 2012 11:47 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Συμφωνω με τον Proedro ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!
Οσον αφορα το φετινο πρωταθλημα δυστυχως οι προβλεψεις μου βγηκαν αληθινες... δηλαδη οτι θα χαμε ενα πρωταθλημα ανευ ενδιαφεροντος με τον Κοντο πρωταγωνιστη παντου...ακομα και εκτος DS3 WRC...
Για να αλλαξει αυτο πρεπει να γινουν δραστικες λυσεις καποιες απο αυτες ηδη υλοποιουνται. Οπως.
α Εισοδος εργοστασιακων ομαδων...εχουμε τις επιστροφες Hyundai Toyota(γιουπιιιι) αλλα και την εισοδο της Volkswagen
β Επανδρωση τους με οδηγους κλασης...ο Ogier το εδειξε στην Citroen (συμφωνω οτι τον φαγανε ειναι πολυ πιθανο για να αποφυγουν καταστασεις τυπου Mc Laren με Alonso-Hamilton Prost-Senna) κ ειναι ετοιμος να σηκωσει το βαρος εκπρωσοπησης ενος κατασκευαστη οπως η VW...συν την προσθηκη του Latvala που αν και θελει δουλεια να γινει κλασης εχει την ευκαιρια να ξεκινησει απο την αρχη... τωρα οσον αφορα τα διδυμα των αλλων ομαδων ο καταλογος με τα ανερχομενα αστερια ειναι ιδιαιτερα μακρυς!!! μια ματια στις μικροτερες κατηγοριες αλλα και στο IRC θα σας πεισει για του λογου το αληθες...

Για μενα ομως μια ειναι η λυση ωστε το WRC να αποκτησει ΛΙΓΟ απο την παλια του αιγλη...ηδη υλοποιηται με την εισοδο της κατηγοριας R-GT αρκει να εξελιχθει πιο πολυ και να στραφουν οι κατασκευαστες περσσοτερο εκει...τα λαθη του παρελθοντος ειναι διορθωμενα αρα πιστευω πως ειναι υλοποιησιμο...και μιλαω...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ GROUP B!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΣΠΟΡ!!!!

Τρί Οκτ 23, 2012 2:08 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 43 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
11o Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις (03-04 Νοεμβρίου 2012)
Δ. Συζήτηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 78
33ο Ράλλυ Παλάδιο 17/11/2012
Δ. Συζήτηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 61
ERC Rally di Roma Capitale 2018
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: Nikos
Απαντήσεις: 12
WRC Wales Rally GB 2017