Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Ράλλυ Βουλγαρίας 9 έως 11 Ιουλίου 2010
το 1-2-3-4 έχει γίνει ξάνα απο την Toyota. το 1-2-3-4-5 δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε πράγμα που μπορούσε να κάνει η citroen αν δεν είχε την έξοδο ο raikonen την πρώτη μέρα ....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Δεν ξερω ποτε προλαβαινε να τραβαει φωτο και video αλλα να ενα video απο τον R40 ( Hunter) απο την επισκεψη του στην Βουλγαρια!
Επισης ενα video απο τον εσθονο Turan , οπου αν και Εσθονος (και οχι βουλγαρος για να ξερει τις ειδικες greg) εστριψε σαν φινλανδος. Turan- 307 WRC . Απιστευτος!
_________________ ______________ rally car wanted...
Τρί Ιούλ 13, 2010 1:00 am
giannis.agr
_
Συνημμένο:
_MG_7703.jpg [ 61.28 KiB | 279 προβολές ]
Καλησπέρα παιδιά, έκανα κι εγώ ένα ταξιδάκι στη Βουλγαρία μαζί με εκατοντάδες Έλληνες που βρέθηκαν εκεί. Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες μου
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
giannis.agr έγραψε:
Συνημμένο:
_MG_7703.jpg
Καλησπέρα παιδιά, έκανα κι εγώ ένα ταξιδάκι στη Βουλγαρία μαζί με εκατοντάδες Έλληνες που βρέθηκαν εκεί. Μια γεύση μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες μου
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση