[ +/- ] [ Τώρα είναι Τετ Απρ 29, 2026 6:34 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 52 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Athens Rally Sprint 2013 
Συγγραφέας Μήνυμα
__
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Athens Rally Sprint 2013
Ειμαι με το μερος του Γιωργου πρεπει απο πριν να ξερουμε ποιο θα ειναι το εισητηριο,μετα ο καθενας ειναι σε θεση να πει αν ειναι φθηνο ή ακριβο συμφωνα με τα δικα του κριτήρια.

Ξέχωρα απο το εισητηριο τις συμμετοχες δεν βλεπω να περνουν την ανηφορα και αυτο ειναι το ανησυχητικό.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Πέμ Ιουν 20, 2013 3:16 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:
GregWrc έγραψε:
παιδιά υπενθυμίζω πως για οποιον δεν επιθυμεί να καταβάλει το εισιτήριο στην περιοχή υπάρχουν πολλές πουλ μουρ καφετέριες και μπιτσομπαρα ...... ο καφές εκεί μπορεί να έχει παραπάνω απο 5€.

Ημαρτον, μην ξεχνάμε ότι είναι ιδιωτικός χώρος και το άθλημα στη Ελλάδα βρίσκεται σε ερασιτεχνικά επίπεδα με μηδαμινή παρουσία μεγάλων χορηγών...... εδώ βλέπουμε μεγάλα αθλητικά σωματεία με πετρελαιοπηγές και βαπόρια απο πίσω να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Εν τέλει σίγουρα θα έχει ένα συμβολικό εισιτήριο.

Greg,

μην μου λές εμένα ατάκες για μπιτσομπαρα και πουλ μουρ καφετεριες κτλ. Μην ξεχνάς τι αγώνες έχω παρακολουθήσει και τι έξοδα έχω κάνει για τους αγώνες.

Αν εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι σημαντικό θέμα το εισιτήριο για κάποιον την σήμερον ήμερα δεν μπορώ να σε πείσω να για να το καταλάβεις. Δεν είπα ότι δεν είναι σωστό στην προκειμένου περίπτωση να μπει κάποιο εισιτήριο. Ισα ισα! Μην λες πράγματα για να δημιουργείς εντυπώσεις ως υπέρμαχος του Motorsport ενω εμείς φαινόμαστε "όπως φαινόμαστε".

Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι μέχρι τώρα κανείς δεν ήξερε κάτι για το εισιτήριο. Δεν υπήρχε κάποια επίσημη ενημέρωση. Και πιστεύω πως κάποιος που παίρνει 400,00 τον μήνα θα θέλει να ξέρει πόσο θα του στοιχίσει μαζί με τις βενζίνες και τον καφέ του να πάει μια βόλτα για να δει τον αγώνα. Απλά ότι δικαιούται να ξέρει από πριν. Αυτό και μόνο είπα.

Επίσης το ότι οι γυναίκες μπαίνουν δωρεάν προφανώς και δεν σε πείραξε. Πάντως αυτό μου ταιριάζει καλυτέρα στα μπιτσομπαρα και τις πουλ μουρ καφετερίες που μου έλεγες πριν. Σε άλλες περιπτώσεις το έχουμε κράξει αν θυμάμαι καλά.

Από την αρχή είπα ότι θα είναι ένα πολύ όμορφο γεγονός που ίσως ανοίξει και τις πόρτες και για άλλα δρώμενα στους χώρους του αεροδρομίου. Παρόλο που έχω συνηθισει τους αγώνες αλλου, ναι πιστευω πως θα είναι κατι το διαφορετικό και μόνο καλό θα κάνει στο άθλημα. Όμως από την στιγμή που για να το δω αυτό το θεαμα θα πρεπει να πληρωσω δικαιουμαι να ξερω τι θα πληρωσω .Εσυ αν εισαι τοσο Large και θεωρεις συμβολικη τιμη τα 8,00 τότε πάω πάσο.

Υ.Γ. Ο Proedros που δεν εχει FB πως θα ενημερωθεί για το εισιτήριο?

Λοιπόν βρωμοsaxterie αναφερόμουν γενικά και επίσης εγώ απο τους λίγους αγώνες που έχω δει στην χειρότερη πάντα χάλαγα 15 €. θεωρώ λοιπόν τον αγώνα φθηνό τόσο για τους θεατές αλλά και για τους αγωνιζόμενους. Βάλε στο ότι στον συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσει σχεδόν ο διακτινυσμός που τόσο καιρό λησμονούμε όταν περνάει ο ουραγός και έχουμε μπροστά μας 2-3 ώρες δρόμο. τώρα σε 15 λεπτά θα είσαι σπίτι σου. εγώ σε 7 γιατί είμαι περισσότερο motorsport και την έχω τρέξει πολλές φορές την πιστα :lol: (δεν μπορώ ..... έχω πέσει κάτω απο τα γέλια......)

Κοίτα τα πάντα είναι θέμα επιλογών...... ο καθένας διαλέγει που θα ξοδέψει τα χρήματα του και ιεραρχεί τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του αναλόγως με το budget του..... αν ήμουν ανεξάρτητος και το εισοδημά μου ήταν 400 € επουδενί δεν θα σκεφτόμουν για αγώνες..... απλά θα είχα πρόβλημα.

Α!! επίσης δεν έχεις βενζίνες, με 2,80 πας και έρχεσαι με την συγκοινωνία και 8 το εισιτήριο είσαι στα 11€. αν έχεις και κάρτα απεριοριστων λόγο δουλειάς ακόμα καλύτερα. :) κολατσό-φραντζόλα απο το σπίτι και νέρο απο το βράδυ στην καταψυξη και είσαι κομπλέ.

Και όσον αφορά την ενημέρωση για αυτό υπάρχει το motorsport-fanatics.gr, το 4tforum.gr, το soaa.eu κτλ..... έσυ πως ενημερώθηκες saxter απο το Fb ;;;; νομίζω απο το motorpsort-fantics.gr..... :tongue

Επίσης δεν λέμε ότι έιμαστε 200-300 μ@λ@κες που παρακολουθούμε τους αγώνες σε όλη την Ελλάδα.... γνώστοι έχουμε γίνει.... σίγουρα αυτοί με το ένα η τον άλλο τρόπο θα το μάθουν και μακάρι να φέρουν μαζί τους και κόσμο .....

Επιπλεόν ανακοινώθηκε το παρακάτω

Παράθεση:
Athens Rally Sprint

Σήμερα ηχογραφείται και το διαφημιστικό σποτ από τον Ιαβέρη στον Ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9...Μείνετε συντονισμένοι...

όπως επίσης γράφτηκε ότι θα μπουν αφίσες την ερχόμενη βδομάδα.

Ρε μέχρι και για τους θηλυκούς μπελάδες μερίμνησαν οι άνθρωποί , ή τους πέρνεις μαζί ανέξοδα ή τους παρκάρεις απέναντι στην παραλία ...... :D... ρε δεν θυμάμαι σε ποιον αγώνα είχαν ελευθερή είσοδο για τις γυναίκες και το έκραξα κίολας .....;;;; :?

Υγ καιρό είχαμε να τα πούμε έτσι saxter δημοσια και γούσταρα μιας και μου έφτιαξες την διάθεση .... φταιει νομίζω που έφυγε ο βρωμογάλλος απο το WRC ...... :tongue....

Πέμ Ιουν 20, 2013 4:36 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Proedros έγραψε:
Ξέχωρα απο το εισητηριο τις συμμετοχες δεν βλεπω να περνουν την ανηφορα και αυτο ειναι το ανησυχητικό.

Proedre στην Ελλάδα είμαστε της τελευταίας στιγμής. σίγουρα θα δοθεί παράταση.

αυτό όμως έμενα που με χαροποιεί είναι στις μέχρι τώρα συμμετοχές βλέπω ονόματα που δεν πολυβλέπω στις συμμετοχές.... αυτό είναι πολύ σημαντικό !!!

Πέμ Ιουν 20, 2013 5:09 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

μακαρι να δουμε πολλες και ομορφες συμμετοχες.

Παρ Ιουν 21, 2013 8:25 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Ορίστε και το ραδιοφωνικό σποτ

Παρ Ιουν 21, 2013 10:33 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Προσωρινές συμμετοχές έως Πέμπτη βράδυ:

Συνημμένα:

Παρ Ιουν 21, 2013 8:42 pm
Προφίλ WWW
_
Άβαταρ μέλους

Αντιγράφω από αλλού:

Παράθεση:
Oi ανεπισημες συμμετοχες εχουν φτασει περι τις 80 !

Εχοντας υπαρξει προβλημα με τις ηλεκτρονικες δηλωσεις συμμετοχης .... μαλλον θα δοθει παραταση μεχρι την τριτη , ωστε να επαληθευτουν ολες !

Αφηστε τις κουβεντες περι εισιτηρίου και χαρειτε τον αγωνα εσεις που ειστε Αθηνα και μπορειτε!
Στο εξωτερικό πληρώνουν και στα δάση, η μη συναισθηση του κόστους οργάνωσης και το τσάμπα μας έφαγαν τοσα χρόνια.

Σάβ Ιουν 22, 2013 12:30 am
Προφίλ WWW
___
Άβαταρ μέλους

Pyrgiotis έγραψε:
Αντιγράφω από αλλού:

Παράθεση:
Oi ανεπισημες συμμετοχες εχουν φτασει περι τις 80 !

Εχοντας υπαρξει προβλημα με τις ηλεκτρονικες δηλωσεις συμμετοχης .... μαλλον θα δοθει παραταση μεχρι την τριτη , ωστε να επαληθευτουν ολες !

Αφηστε τις κουβεντες περι εισιτηρίου και χαρειτε τον αγωνα εσεις που ειστε Αθηνα και μπορειτε!
Στο εξωτερικό πληρώνουν και στα δάση, η μη συναισθηση του κόστους οργάνωσης και το τσάμπα μας έφαγαν τοσα χρόνια.

+ 1000

Σάβ Ιουν 22, 2013 11:00 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Ναι ρε φιλε για 80 αυτοκινητα να πληρωσω οχι ομως για 25,στο εξωτερικο ναι πληρωνουν αλλα τα ματακια τους βλεπουν και απιστευτη ποσσοτητα αλλα και ποιοτητα αυτοκινητων wrc,s 2000,s1600.r3,r2 κλπ.

Σάβ Ιουν 22, 2013 11:08 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

προεδρε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα .... αυτές οι χώρες που αναφέρεις ανήκουν κυριώς στον πλούσιο Βορρά ..... η Ιταλία βέβαια αποτελεί εξαίρεση λόγο της αυτοκινιτιστικης της κουλτούρας.

Σάβ Ιουν 22, 2013 11:12 am
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 52 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
33ο Rally Κρήτης -- 29 & 30 / 10 / 2011
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 16
38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο 8-12-2013
Δ. Συζήτηση: Ράλλυ Sprint
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 13
ΣΙΣΑ Rally Sprint Regularity 27/1/2013
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: Pyrgiotis