Aμα σου ξαναδωσω εργαλειο να με χεσεις. Που θα παει δε θα σου κολλησει και η πρωτη σε ολη την ειδικη, θα παρω το αιμα μου πισω.
ΥΓ Πηρα και ραδιοτηλεσκοπιο να σε βλεπω.
Kύριοι! Σας ενημερώνω ότι αν ... ΑΥΤΟΣ, δεν μου ξαναδώσει αλενάκι ... :
1ον Θα του σκάσω και τα 4 σκατολάστιχα που φοράει 2ον Θα του κλέψω τις σημειώσεις του ομόσταυλου(αρχοντάνθρωπος κι αυτός ... σαν τον υπογράφοντα!) συνοδηγού του και ... 3ον Θα χάσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτά τα ... ελάχιστα(150) παραπανίσια κιλά μου για να του φάω τη γκόμενα στο παράθυρο!
Εξορκισμός εδώ και τώρα ....... κρίμα ρε γαμώτο γιατί με βάση τους χρόνους απο τα επόμενα σκέλη και τον ρυθμό που θα είχατε αποκτήσει αν δεν συνέβαινε το πρόβλημα θα είχατε χτυπήσει μια θέση μέσα στην 15άδα.... και πάλι όμως η δουλεία έγινε και πετύχατε το απόλυτο ....
H συνέχεια αναμένεται καυτή στα ιστορικά με τρεις αγώνα να απομένουν για το Πρωτάθλημα (Αχαιός, Sprint Πτολεμαΐδας , Παλλάδιο)
1)ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 59
2)ΚΑΡΟΤΣΙΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 54
2)ΠΙΤΣΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 54
Υγ Θέλουμε InCar ......
ADK τώρα που το είδα έχεις πολλά μπλεξίματα και στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας & Αναβάσεων Ιστόρικών Αυτοκινήτων
1)ΚΑΡΟΤΣΙΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ48
2)"DOBERMAN" 42
3)ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 40
4)ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 36
5)ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 34
Υγ keep racing
Αν το Γιαμάλακιον δίδυμον συνεχίσει μ' αυτούς τους ρυθμούς ... καθώς και το Πίτσιον ... επιεικώς ... καήκαμε Είναι derby ... όπως και να 'χει!
Στο ΠΠΤ & Α ... με προσοχή ίσως να έχουμε ελπίδες ...
Δυστυχώς δεν έχω incar γιατί ... ξέχασα τη κάμερα στο σπίτι ... η ηλικία βλέπεις
Κυρ Σεπ 18, 2011 12:02 pm
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 2o Rally Sprint Αιγίου 10-11/09/2011
θεοί και οι δύο ..... "Start the Fight .... !!!!!"
ΥΓ μακάρι οι σχέσεις των αγωνιζόμενων-αντιπάλων στις κατηγορίες να ήταν έτσι ......
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση