Re: Rally Monte Carlo 2011
Παράθεση:
Κοιτώντας το entry list παρατήρησα ότι το 207 το έχουν τιμήσει οι περισσότεροι απο τα μεγάλα ονόματα του χωρου .
Όπως : SOLBERG Petter, LOIX Freddy, DELECOUR François, SARRAZIN Stéphane, WILKS Guy, GARDEMEISTER Toni, MAGALHAES Bruno, BASSO Giandomenico.
Πραγματικά με χαροποιεί διότι αποκλειεται αυτη την φορά η νική να πάει κάπου αλλού εκτός απο PEUGEOT 207 S2000, αλλά απο την άλλη απορώ αν όλο αυτό είναι νίκη του marketing και οικονομικής πολιτικής της PEUGEOT ή αν έχουν βελτιώσει τόσο πολύ το 207 που δεν μπορουσε να περάσει απαρατηρητο (ομολογουμένως πέρυσι τα Sκoda οργίασαν και τα 207 υστερούσαν). Επίσης έχω να παρατηρήσω ότι τα Fiesta δεν τα τίμησαν αρκετοί! Ενω τα Scoda (οι περσυνοι νικητες) τα τίμησαν λιγο πολύ οι γνωστοί οδηγοί που τα τιμουν πάντα.
Αυτο είχα γραψει !!!! Ουτε οτι τα 207 ειναι καλυτερα, ουτε οτι θα γ@μησουμε, ουτε οτι η Skoda δεν μετραει , ουτε τιποτα!!! Μια γαμημενη απορια εξεφρασα!!!!
Ε και μετα αρχισατε εσεις και λεγατε τα δικα σας. Οτι η Peugeot εκανε παιδομαζωμα για να παρουμε την μαχη μεσα στην γαλλια, οτι τα 207 δεν πανε μια, οτι η νικη ηταν απλά τυχαια, χασατε μόνο και μονο επειδη κανατε λαθος επιλογη ελαστικων (λες και οταν χανονται πρωταθληματα μεσα στα Pit της Formulas τοτε δεν μετρανε αυτα) και χιλιες δυο αλλες θεωρειες!
Παιδια για να σοβαρευτουμε λιγο! Εγω δεν ειπα οτι τα Skoda δεν ειναι καλυτερα! Ηρεμηστε! Απλα ανεφερα οτι παρα πολυ οδηγοι επελεξαν 207!!!! Αυτο και μονο!
Και να σας πω και κατι τελευταιο? Τις 6 απο τις 10 πρωτες θεσεις τις κατελαβαν τα 207. Τα υπολοιπα Skoda τι εκαναν ? Μπορειτε να μου πειτε!
Τελος για ξεφτιλιστικε το θεμα...