Παρακολούθησα την ss6 χθες σε live streaming. Πολυ ωραία κάλυψη οπως πάντα απο το eurosport. Ο Kopecky πρωτος με δευτερο τον Breen με 0,1'' πίσω του. Ακολούθησε ο Bufier με 7,7'' και Sarazin με 8,8'' .
10ος bonnefis megane rs πρωτος στα Ν4 και ξυλο στα evo-scooby ρε λες να αρχισαν να δουλευουν οι ρενες στην ασφαλτο. 12ος guglielmi clio r3 και τα δυο πληρωματα ριχνουν ξυλο και σε αρκετα s2000 .
Σωστοι οι Γαλλοι δεν θελουν μεσα στο σπιτι τους να τους κανουν κηδεία.Ο δευτερος κυριος ειναι κορσικανος και ειναι της φιλοσοφιας μου φουλ επιθεση και ρισκα με αποτελεσμα πολυ καλα πλασαρισματα ή καταστροφικες εξοδους.
Ενας απο τους ποιο συναρπαστικους αγωνες του κοσμου των ραλλυ διχνει τα δοντια του για λλη μια φορα ο ΜΠΡΙΝ ακουμπισε κατι με το πισω μερος του 207 και εχασε 40 δευτερολεπτα το αυτοκινητο ειναι χτυπημένο πισω και εξάτμιση του ειναι ανασχεδιασμενει ,να δουμε αμα θα του δημιουργησει προβλημα. Στην πρωτοπορια ο Μπουφιερ με σχεδον 13 απο τον ΚΟΠΕΚΙ και τριτος ο Σαραζεν.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ FIA ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ WRC ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΗΦΕΡΙΑΚΟΣ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΣΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ FIA ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ WRC ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΗΦΕΡΙΑΚΟΣ.
Συγνώμη αλλά είμαι λίγο "αργός". Που φταίει πάλι ο κοντός στον αγώνα?
Ή λέμε απλά ότι μας κατεβει απλά για να πούμε κάτι?
_________________ ______________ rally car wanted...
Κυρ Μάιος 19, 2013 8:40 am
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 56th Rallye Tour de Corse 16-18/5/2013
απλά ο proedros λεει ότι βγάλανε έναν αγώνα Θρύλο που έχει βαφτεί με αίμα για μπει το ράλλυ Γαλλίας ή αλλίως Αλσατίας ελέω της καταγωγής του κοντού ..... νομίζω ο proedros δεν βλέπει φαντάσματα .... υπενθυμίζω πως έγινε και πρόεδρος των οδηγών στην παγκόσμια FIA πίνοντας γαλλικό κρασί μαζί με τον Jean και την MIchelle......
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Κυρ Μάιος 19, 2013 4:02 pm
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
ERC PRODUCTION CAR CUP DRIVERS 1 Andreas AIGNER (AUT) 78 2 Jaroslav ORSÁK (CZE) 67 3 Germain BONNEFIS (FRA) 60 4 Marco TEMPESTINI (ROU) 43 5 Beppo HARRACH (AUT) 38
Γιωργο μονο εσυ δεν εχεις δεχθει οτι φαγαν την ΚΟΡΣΙΚΗ για να περασει το ραλλυ Γαλλιας απο το χωριο του Λεμπ προς τιμην του. Δεν λεω οτι μου κατέβει απο το κεφαλι και δεν ποσταρω ετσι για να ανεβαίνει ο αριθμος των δημοσιευσεων μου,απλος για μενα μερικοι αγωνες δεν βγενουν απο το καλενταρι ποτε και μεσα σε αυτους ειναι και η ΚΟΡΣΙΚΗ .
Το ιδιο λαθος καναν και με το Μοντε αλλα το επιασαν οτι καναν μαλακια και το διορθωσαν. Γιατι η fia δεν κανει μια δημοσκόπηση αναμεσα στους οδηγους αλλα και στους θεατες να ρωτησουν που θελουν να γινεται το Ραλλυ Γαλλιας στην Αλσατια ή στο νησι των Κορσικανων .
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση