Μπραβο ρε αλάνι! Με φτιαγμένη ντίζα προφανώς και τα πηγες καλυτερα! Κανονισε να χασεις και κανα κιλό για να περασεις και τον Αλέξανδρο. Αν δεν μπορεις να χασεις εσυ κιλα τοτε τις επομενες φορες να εχεις απο 2 κουτια γλυκα μηπως και παρει κανα κιλό αυτος!
Γιωργο αυτο με τα γλυκα να το κανεις εσυ σε εμεμα στο επομενο KartDay μας μπας και με περασεις
θα προσπαθησω να χασω κανα κιλο αλλα δεν νομιζω γιατι σε λιγο που ο καιρος θα ειναι ζεστος θα με βλεπεις με τα παγωτα αρα δεν θα χασω
Re: SKAG 4stroke Kart Championship 2012
καταρχας πολλα bravo γιατι μας προσφεραται αρκετο θεαμα περαν της κακοκεριας!!!!!
συχαριτιρια junior που αποτι βλεπω κατι πας να κανεις και τα λογια μου ποιανουν τοπο....αν και ο alex θα σε δυσκολεψει αρκετα πιστευω!!!! ενα bravo και στον alex μιας και κρατισε το ρυθμο του και εριξε τον χρονο πολλυ χαμιλα προλο την κουραση που ειχε λογο του φορτομενου προγραμματος της ακαδιμιας της πιστας!
υ.γ. εγω περιμενω σε καθε αγωνα να κρατατε χρονους και να βλεπω κιαλο κοσμο να σας χειροκροταει για τα περασματα σας γιατι το αξιζεται και εχεται καλα σημαδια για το μελλον μεχρι να σας βαλω μια μερα και τους δυο στην πιστα!!!!
_________________ 20VT+5_doors+5Gears=weapon of kaloburn
Ο τριτος αγωνας εγινε χθες ημερα Σαββατο 7 Απριλιου 2012
Οπως παντα ξεκινησαμε με τα ελευθερα δοκιμαστικα που εκανα τον 3ο καλητερο χρονο.
Στα επισημα για σειρα εκκινησης εκανα παλι τον 3ο καλητερο χρονο.
Στον αγωνα τωρα:Στην εκκινηση απο 3ος που ξεκινησα πηγα 2ος και και μαζι με τον Αλεξανδρο που ηταν πρωτος φτιαξαμε το δικο μας τρενακι,μεταξυ 4-6 γυρου ειδαμε κοκκινη σημαια,ο λογος γιατι οι σενσορες που ειχαν τα καρτ που ειχα εγω με τον Αλεξανδρο δεν εδειχναν χρονους με αποτελεσμα να διακοπη ο αγωνας. τελικα μας εβαλαν αλλους σενσορες, μας ειπαν καντε 2 γυρους για να ζεσταθουν τα λαστηχα και ο αγωνας θα ξανα ξεκισησει.
Μετα απο 2 γυρους περιπου πηραμε θεση για σειρα εκκινησης.
Στην εκκινηση δεν αλλαξε κατι, παλι απο 3ος πηγα 2ος και μαζι με τον Αλεξανδρο φτιαξαμε το δικο μας τρενακι μεχρι το τελος του αγωνα,πρωτος βγηκε ο Αλεξανδρος δευτερος εγω,οι οργανωτες του αγωνα μας ειπαν πως δωσαμε ωραιο Show αλλα το ιδιο μας ειπαν και καποιοι θεατες.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση