παράκληση προς τους mod να μταφερθούν εδώ όλα τα βίντεο που αφορούν αγώνες του 2012 για καλύτερη τακτοποίηση και εύρεση αυτών
Edit By GregWrc θα μεταφερθούν εδώ βίντεο απο δοκιμές, ανασκοπίσεις του 2012. Θα είναι κατί αντιστοιχό με την Θεματική ενότητα "Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο)" αλλά θα αφορά βίντεο του 2012. Τα βίντεο απο τον κάθε αγώνα θα μπαίνουν στην εκάστοτε θεματική ενότητα που θα ανοίγεται για κάθε αγώνα στην κατηγορία Αγώνες.
Το συντομότερο δυνατό θα γίνει και η μεταφορά των βίντεο με τις δοκιμές του 2012.
Δεν ξέρω αν το είδα μόνο εγώ αλλά μου φαίνεται πολύ πιο στρωτή η οδήγηση του Mikko σε σχέση με το Ford. Ρε λέτε να του έκανε μαθήματα ο κοντός και να τρίβουμε τα μάτια μας φέτος
Επίσης ο Solberg πιστεύω ταίριαξε απόλυτα το στυλ οδήγησης που έχει με το Fiesta. Στα συν, ότι πλέον έχει ένα εργοστάσιο από πίσω του και ίσως την τελευταία του ευκαιρία για να διεκδικήσει τίτλο.
Με λίγα λόγια ελπίζω να δούμε λίγο δράση φέτος!!!
Τρί Δεκ 20, 2011 10:53 am
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: WRC 2012
MichaelCorsa έγραψε:
Δεν ξέρω αν το είδα μόνο εγώ αλλά μου φαίνεται πολύ πιο στρωτή η οδήγηση του Mikko σε σχέση με το Ford. Ρε λέτε να του έκανε μαθήματα ο κοντός και να τρίβουμε τα μάτια μας φέτος
Επίσης ο Solberg πιστεύω ταίριαξε απόλυτα το στυλ οδήγησης που έχει με το Fiesta. Στα συν, ότι πλέον έχει ένα εργοστάσιο από πίσω του και ίσως την τελευταία του ευκαιρία για να διεκδικήσει τίτλο.
Με λίγα λόγια ελπίζω να δούμε λίγο δράση φέτος!!!
καταλάβαινεις χωρίς να δεις το όνομα του οδηγού αν ο οδηγάει ο Mikko η ο κοντός.... η διαφορά τουw είναι αισθητή ... ακόμα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για το οδηγικο στυλ του Mikko μιας και αυτός είναι σε στάδιο εκμάθησης .... πιστεύω στον 3-4 αγώνα θα έχουμε καλύτερη άποψη.
Οι προσθήκες όντως θα δώσουν ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον.
Η Stobart απο ότι φαίνεται θα λέγεται Ford M-Sport World Rally Team.
Τέλος οι 2 επόμενες χρόνιες είναι καθοριστικές για την M-Sport γιατί αν δεν πάρει τίτλο τότε ο Malcom θα συνταξιοδοτηθεί....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση