| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
 Re: Almera εν δράση...
proedre συμφωνώ εν μέρη αλλά στις μέρες μας μια έξοδο σημαίνει ζημία κάποιων χιλιάδων ευρώ. οπότε ορισμένες φορές καλός είναι και ο διάβολος .... εξάλλου και οι σημερίνοι παγκοσμίοι "wrc" οδηγοί βάζουν να δουλέυουν υπερορία τρία διαφορικά και παλιότερα που ήταν και ενέργα βάζανε τον αυτόματο πίλοτο..... επίσης το esp απενεργοπειείται μόνο μέσα στην πίστα γιατί στο δρόμο σε μια ενδεχόμενη έξοδο βάζεις σε κίνδυνο όχι μόνο την δική σου ασφάλεια αλλά και των άλλων γύρω.... πάντως εγώ διατείθομαι να σου δείξω την προοδευτικότητα του esp.... ναι , είμαι κουλομαρία 
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Τρί Απρ 07, 2009 1:03 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
ταδε εφη Greg..... 
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Τρί Απρ 07, 2009 9:48 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Τρί Απρ 07, 2009 9:53 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
Διαφωνώ.....Το esp αν είναι σωστά ρυθμισμένο δεν κόβει...Παράδειγμα με golf gti που όταν το μέτρησαν με ενεργοποιημένο και χωρίς esp το αμάξι στην δεύτερη περίπτωση έγραψε ελάχιστα χειρότερο χρόνο....Παίζει βέβαια ρόλο κιόλας ότι μπορεί το αμάξι στο συγκεκριμένο κομμάτι να μην έχανε τόσο επαφή με το δρόμο...Απλώς τα αυτοκίνητα θα πρέπει να επιτρέπουν την ολική απεμπλοκή του συστήματος αν το θέλεις, όχι όμως να μην βγαίνουν με αυτά...Δεν έχω αλλά καλό είναι την κρίσιμη στιγμή αν αφαιρεθείς, έχει πάγο, λάδι δεν ξέρω εγώ τι να έχεις μια επιπλέον βοήθεια.... Όσο για τα porsche για αυτόν που ζητάει στρίψιμο gt3-gt3rs και αν θέλεις λίγο παραπάνω τρόμο gt2....Δεν νομίζω να είναι φλώρικα αυτά 
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Τρί Απρ 07, 2009 11:00 pm |
|
 |
|
Toufas
__
|
Καιρό έχω να βγώ έξω με το almera, αντί αυτού, παραθέτω ένα in car πλάνο από ένα άλλο όχημα μου...... 1835 in car I
_________________ A samurai spectator of rallyes
|
| Παρ Ιουν 26, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
kaloburn_20VT
_
|
ειδα καλα......9 σχεσεις???????????????????
ποποποοοοοο!!!
_________________ 20VT+5_doors+5Gears=weapon of kaloburn
PoWeR by http://tuningonroad.com/ ....
|
| Σάβ Ιουν 27, 2009 2:12 am |
|
 |
|
Toufas
__
|
Όχι φίλε kaloburn, έχει 8άρι κιβώτιο, αλλά και over. Δηλαδή μισές ταχύτητες... άρα 16 !!!!!!
|
| Σάβ Ιουν 27, 2009 9:45 am |
|
 |
|
Toufas
__
|
Με αφορμή τη σημερινή εκδρομή για το 35ο Rally Sprint Λίμνης Σμοκόβου παρουσιάζω άλλο ένα in car μου, ανάβασης Δομοκού
|
| Κυρ Ιουν 28, 2009 11:43 pm |
|
 |
|