[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Ιούλ 03, 2026 7:37 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 663 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 67  Επόμενο
 Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις.... 
Συγγραφέας Μήνυμα
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
saxter έγραψε:
Proedros έγραψε:
υγ2.Θελω να δω συγκριτικο 1,2tsi με 1,2tce.

To ζήτησες και έγινε...

Polo V 1.2 TSI vs Clio III 1.2 TCE

polo με κλειστά μάτια .......

Πέμ Απρ 22, 2010 9:40 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
saxter έγραψε:
Proedros έγραψε:

To ζήτησες και έγινε...

Polo V 1.2 TSI vs Clio III 1.2 TCE

polo με κλειστά μάτια .......

Καλά και αν δεις κανονικά σε περιοδικό εκεί να δεις γέλιο...Γιατί στο λινκ ειναι εργοστασιακές μετρήσεις.

Proedros έγραψε:
Δεν μασαμε ας φαμε τσαπου και τι λεει ο αλλος θα εχει πληρωσει 1500 με 1800 ευρω παραπανω απο εμενα,αμα τα ριξω και εγω αυτα τα λεφτα στο μπλε οβαλ για φουλ πρωτο σταδιο θα παω 140 αλογακια και θα μου κλανει.

υγ1.Ειμαστε αρρωστοι με τα ατμοσφαιρικα και ας χανουμε στις ευθειες,δεν εγινε και τιποτα.

α)Το πολάκι πληρώνει λιγότερα σήματα από σένα
β)Το δικό σου ξεκινά από τα 15880 ( http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=702 ) εν αντιθεση με το polo που ξεκινά 13870 ( http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=804 )
γ)Και α στάδιο να πας έτσι και σε πάει ρολλαριστά και μαμά μάλλον του κλάνεις.
δ)Μην ακούω μλκς ότι δεν στρίβουν και τα turbo γιατί το r26r turbo είναι όπως και το focus rs. Και σε συγκριτικό 5ari me ctr το honda τον ήπιε σε δρόμο κανονικης κυκλοφορίας και όχι σε πίστα...

Παρ Απρ 23, 2010 12:24 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

enigma έγραψε:

β)Το δικό σου ξεκινά από τα 15880 ( http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=702 ) εν αντιθεση με το polo που ξεκινά 13870 ( http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=804 )
δ)Μην ακούω μλκς ότι δεν στρίβουν και τα turbo γιατί το r26r turbo είναι όπως και το focus rs. Και σε συγκριτικό 5ari me ctr το honda τον ήπιε σε δρόμο κανονικης κυκλοφορίας και όχι σε πίστα...

β)... πιωμένος είσαι βραδιάτικα.... του προέδρου το sport ξεκινάει σύμφωνα με την τιμή καταλόγου στα 16125 και στην συγκεκριμένη περιπτωση μιλάμε για το polo 1.2 tsi που ξεκινάει απο 14750

γ) ο καλύτερος κριτής είναι ο δρόμος και κατα πόσο ο αλλος θα πατήσει στα μέτρα του ... πχ αν τον παει ο προεδρος 2ες ψηλά το έχει χάσει το παιχνίδι μιας και αυτο θα είναι σκασμένο....

δ) το φιεστα sport είναι σαφώς πιο σκληρό απο το polo ..... σε στρίψημο υπερτεέρει το fiesta sport.....

Παρ Απρ 23, 2010 1:07 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:

β)... πιωμένος είσαι βραδιάτικα.... του προέδρου το sport ξεκινάει σύμφωνα με την τιμή καταλόγου στα 16125 και στην συγκεκριμένη περιπτωση μιλάμε για το polo 1.2 tsi που ξεκινάει απο 14750

δ) το φιεστα sport είναι σαφώς πιο σκληρό απο το polo ..... σε στρίψημο υπερτεέρει το fiesta sport.....

proedre για θυμησε μας ποσο πηρες το Fiesta sport 1.6??? 13.500,00 περιπου???

Και επισης στο στριβειν το fiesta δεν συγκρινεται με το Polo ! Δυο στροφες θα ειναι μπροστα το Fiesta συνεχεια!

Παρ Απρ 23, 2010 1:23 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Ρε μαγκες δεν με νοιαζει ποσο γραφουν οι καταλογοι εγω πηρα το αυτοκινητο 13650,00 τελειωμενο με αξια τιμολογιου 13150,00 δλδ μεχρι τα 14750,00 που ξεκιναει το αυτοκινητιο του λαου 1600,00 ευρω παραπανω οποτε, τι μου λετε?
Ας τρωμε μωρε και ρολλαριστα και σταση τι εγινε,δεν καταλαβα δλδ με το ζορι πρεπει να παρουμα ολοι turbo & vw, enigma μην βγαζεις την ουρα απεξω διοτι και εσυ στο ιδιο καζανι βραζεις με εμενα και τον saxter .

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Παρ Απρ 23, 2010 8:24 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Α οσο για το θεμα των τελων μου θυμιζεις κατι ιδιοκτητες RX8 που μας κοκκορευονται οτι επειδη ειναι 1,3 πληρωνουν λιγοτερα τελοι,δεν πειραζει να πληρωνουμε και 90 ευρω παραπανω τελοι σιγα την διαφορα,για να καλυφθει η διαφορα των 1600,00 ευρω απο τα τελοι θα πρεπει να κρατησει καποιος το αυτοκινητο 18 χρονια,οποτε για τα υπολοιπα 18 χρονια ειμαι κερδισμενος και με το παραπανω το 2028 το ξανασυζηταμε αλλα μεχρι τοτε το polo θα πρεπει να εχει αλλαξει 3 με 4 τουρμπινες.

Παρ Απρ 23, 2010 8:32 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

Proedros έγραψε:
enigma μην βγαζεις την ουρα απεξω διοτι και εσυ στο ιδιο καζανι βραζεις με εμενα και τον saxter .

o enigma κατι ετοιμαζει σε υπερτροφοδοτουμενο...όποτε η ουρα του είναι μεσα αλλα προσωρινα!!!!

Παρ Απρ 23, 2010 9:38 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
enigma έγραψε:

γ) ο καλύτερος κριτής είναι ο δρόμος και κατα πόσο ο αλλος θα πατήσει στα μέτρα του ... πχ αν τον παει ο προεδρος 2ες ψηλά το έχει χάσει το παιχνίδι μιας και αυτο θα είναι σκασμένο....

Σε πείραξαν οι αναθυμιάσεις μου φαίνεται...Βάζω την χαμηλότερη βασική τιμή παιδιά βάση 4τ. proedros το αμάξι το πήρες τόσο γιατί ήσουν τυχερός και σου έκατσαν οι μειώσεις του ΕΤΤ.Εγώ συγκρίνω κανονικά πόσο έχουν τώρα.
Και δεν σύγκρινα στρίψημο αλλά μόνο το ότι ακόμη και α στάδιο να πάει το fiesta το άλλο έχει ακόμα ατού στα ρολλαριστά....Για πόσο δεν ξέρω αλλά αυτά τα 19,5kg είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Proedros έγραψε:
Ρε μαγκες δεν με νοιαζει ποσο γραφουν οι καταλογοι εγω πηρα το αυτοκινητο 13650,00 τελειωμενο με αξια τιμολογιου 13150,00 δλδ μεχρι τα 14750,00 που ξεκιναει το αυτοκινητιο του λαου 1600,00 ευρω παραπανω οποτε, τι μου λετε?
Ας τρωμε μωρε και ρολλαριστα και σταση τι εγινε,δεν καταλαβα δλδ με το ζορι πρεπει να παρουμα ολοι turbo & vw, enigma μην βγαζεις την ουρα απεξω διοτι και εσυ στο ιδιο καζανι βραζεις με εμενα και τον saxter .

Με το ζόρι δεν πρέπει αλλά αν είσαι λίγο πιο αντικειμενικός για την πλειοψηφία του κόσμου το πόλο είναι πιο ολοκληρωμένο. Μην ξεχνάς ότι αν με ρωτούσες 2 μήνες πριν ποιο θα έπαιαρνα θα σου λεγα ότι θα πήγαινα ακριβώς σε ότι πήγες και εσύ. Και επειδή η ουρά μου είναι μέσα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάζω αντικειμενικά τα πράγματα.

Proedros έγραψε:
Α οσο για το θεμα των τελων μου θυμιζεις κατι ιδιοκτητες RX8 που μας κοκκορευονται οτι επειδη ειναι 1,3 πληρωνουν λιγοτερα τελοι,δεν πειραζει να πληρωνουμε και 90 ευρω παραπανω τελοι σιγα την διαφορα,για να καλυφθει η διαφορα των 1600,00 ευρω απο τα τελοι θα πρεπει να κρατησει καποιος το αυτοκινητο 18 χρονια,οποτε για τα υπολοιπα 18 χρονια ειμαι κερδισμενος και με το παραπανω το 2028 το ξανασυζηταμε αλλα μεχρι τοτε το polo θα πρεπει να εχει αλλαξει 3 με 4 τουρμπινες.

Τα rx8 ότι γλύτωναν από τέλη τα έδιναν σε βενζίνες, συμπίεση και αλλαγή μοτέρ. Τα πόλο αν δεις και από kaloburn turbo θα θέλει σε 100.000km και μέχρι τότε θα σου έχει κάνει την έκπτωση στα καύσιμα και στα τέλη....

Και μια τελευταία πρίζα....Ρε proedre για θύμισε τι αμάξι είχες παλιά...γιατί εγώ είμαι γιαλατζί vag :lol:
saxter έγραψε:
Proedros έγραψε:
enigma μην βγαζεις την ουρα απεξω διοτι και εσυ στο ιδιο καζανι βραζεις με εμενα και τον saxter .

o enigma κατι ετοιμαζει σε υπερτροφοδοτουμενο...όποτε η ουρα του είναι μεσα αλλα προσωρινα!!!!

Ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού.... ;)

Παρ Απρ 23, 2010 10:39 am
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Ρε ΄συ δεν κατακρινω κανενα ας παρει οτι θελει ο καθενας αλλα εμενα δεν μου αρεσουν τα υπερτροφοδοτουμενα,για την πλοιοψηφια του κοσμου μπορει να κανει το polo 1.2 tsi εγω εξεφρασα την δικια μου γνωμη.Οντως τα 19,50 κιλα ροπης ειναι μεγαλο συν αλλα εμενα συνεχιζουν και με συναρπαζουν αυτοκινητα χωρις σαλλιγκαρι οτι γουσταρει ο καθενας.
Ενημερωτικα σας λεω οτι απο την μειωση του φορου ταξινομησης κερδισα 550 ευρω τα υπολοιπα τα κερδισα με μυστικη συνταγη φιλτρου που ποτισα τον φιλο μου τον πωλητη.
Οσο για το τελευταιο που ειπες ημουν κατοχος polo 1600 με δυψηφιο αριθμο αλογων αλλα καλη ροπη χαμηλα 8 βαλβιδες γαρ.
Παντως η λογικη δεν πρεπει να υπαρχει στην αγορα ενος αυτοκινητου αλλιως ολοι θα ειχαμε τα ιδια αυτοκινητα,πριν λιγα χρονια στα καυτα χατσμπακ η λογικη ελεγε peugeot 106 rallye,citroen saxo,fiat punto ομως υπηρχαν ανθρωποι που πηραν toyota yaris 1.5 tsport και καποιοι αλλοι που πηραν polo 1.6 gti και αυτοι δεν πηγαν βασει λογικης και αντικειμενικοτητας αλλα βασει συναισθηματος και κολληματων ( και εγω polo θα επερνα μαλλον και ας μην το ειχαν εξελειξει καλα το μοτερ του).

υγ1.Για μενα αυτη την περιοδο τα μονα αμαξι που με καληπτει ειναι το twingo rs ανωμαλη επιλογη και μη αντικειμενικη αλλα ετσι ειναι η ζωη και αλλος πληρωνει 19000,00 ευρω για να παρει 500 abarth τι να τον κανουμε να τον σκωτοσουμε επειδη δεν πηρε ibiza στα ιδια λεφτα επειδη θεωρειτε καλλητερο στα χαρτια.

Παρ Απρ 23, 2010 4:27 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Proedros έγραψε:
Ρε ΄συ δεν κατακρινω κανενα ας παρει οτι θελει ο καθενας αλλα εμενα δεν μου αρεσουν τα υπερτροφοδοτουμενα,για την πλοιοψηφια του κοσμου μπορει να κανει το polo 1.2 tsi εγω εξεφρασα την δικια μου γνωμη.Οντως τα 19,50 κιλα ροπης ειναι μεγαλο συν αλλα εμενα συνεχιζουν και με συναρπαζουν αυτοκινητα χωρις σαλλιγκαρι οτι γουσταρει ο καθενας.
Ενημερωτικα σας λεω οτι απο την μειωση του φορου ταξινομησης κερδισα 550 ευρω τα υπολοιπα τα κερδισα με μυστικη συνταγη φιλτρου που ποτισα τον φιλο μου τον πωλητη.
Οσο για το τελευταιο που ειπες ημουν κατοχος polo 1600 με δυψηφιο αριθμο αλογων αλλα καλη ροπη χαμηλα 8 βαλβιδες γαρ.
Παντως η λογικη δεν πρεπει να υπαρχει στην αγορα ενος αυτοκινητου αλλιως ολοι θα ειχαμε τα ιδια αυτοκινητα,πριν λιγα χρονια στα καυτα χατσμπακ η λογικη ελεγε peugeot 106 rallye,citroen saxo,fiat punto ομως υπηρχαν ανθρωποι που πηραν toyota yaris 1.5 tsport και καποιοι αλλοι που πηραν polo 1.6 gti και αυτοι δεν πηγαν βασει λογικης και αντικειμενικοτητας αλλα βασει συναισθηματος και κολληματων ( και εγω polo θα επερνα μαλλον και ας μην το ειχαν εξελειξει καλα το μοτερ του).

υγ1.Για μενα αυτη την περιοδο τα μονα αμαξι που με καληπτει ειναι το twingo rs ανωμαλη επιλογη και μη αντικειμενικη αλλα ετσι ειναι η ζωη και αλλος πληρωνει 19000,00 ευρω για να παρει 500 abarth τι να τον κανουμε να τον σκωτοσουμε επειδη δεν πηρε ibiza στα ιδια λεφτα επειδη θεωρειτε καλλητερο στα χαρτια.

A πρόσεξε...αντικειμενικά θα σου πω ποιο είναι το καλύτερο, υποκειμενικά όμως άλλο θα προτιμούσα, ανάλογα την περίπτωση λόγω κολλήματος. Το twingo rs κατεμέ καλύτερα που δεν το πήρες και αυτό πρότεινα στον greg. Το focus είναι πιο όμορφο και μπορείς να το βελτιώσεις με την σειρά σου, άλλωστε το twingo σκεφτείτε ότι είναι ένα a stage by renault sport. Χώρια ότι στοιχίζει κοντά 17000 και μιλάμε για το παλιό clio....

Όσο για το ibiza ούτε αυτό θα έπερνα...θα προτιμούσα να πάρω 1,8tsi leon....Και συγκριτικά με το ibiza το 500άρι παίζει πολύ δυνατά στο συναισθηματικό κομμάτι αλλά δεν θα το έπαιρνα λόγω τιμής και χώρα προέλευσης...

Όσο για το παράδειγμα με τα saxo,106, gt kok εγώ στην περίπτωση σου είπα ότι αντικειμενικά και για τον περισσότερο κόσμο ποιο είναι το καλύτερο. Εγώ μην νομίζεις...λίγο πιο νωρίς να μπορούσα να έπαιρνα αμάξι το polo gti θα έπαιρνα και ας τον έτρωγε από τα pug.

Παρ Απρ 23, 2010 5:17 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 663 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 67  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Μικρά και διάφορα νέα από το Moto GP
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: Nikos
Απαντήσεις: 1
Δεν ήταν φήμες τελικά!
Δ. Συζήτηση: Εκτός Θέματος
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 3
Μικρά και διάφορα νεα απο το Ελληνικό Dragster
Δ. Συζήτηση: Αγώνες Dragster
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 23
Μικρά και διάφορα νεα απο τους Ελληνικούς Αγώνες
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 486
Μικρά και διάφορα νεα απο την κατηγορία WRC (και οχι μονο)
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 1043
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για: