Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
Συγγραφέας
Μήνυμα
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
καλά όλα αυτά είναι θέμα γούστου ..... βέβαια εμένα το νεο poloki μου αρέσει περισσότερο απο το ds3.... και απο τεχνολογία πολύ πιο μπροστά ...βάλε διπλα ένα polo tsi 1.2 με ένα ds3 1.4 και έχουν να πέσουν κολώνες ....... εξάλλου κάνουν τα ίδια λεφτά και επίσης το polo έχει πολύ καλύτερη αξία μεταπώλησης.
επίσης για μένα το αμάξι είναι το τρίπτυχο του στησίματος,κινητήρας-κιβώτιο και φρένα .... τα άλλα είναι φρου-φρου και αρώματα ....... αυτό αποδεικνεύεται και απο την ανώμαλη επιλογή αυτοκινήτου που έκανα και δεν το έχω μετανοίωσει καθόλου αλλά αυτό που με ανησυχει είναι ότι με αναγκάζουν να πάρω λαδιέρα ..... ε ρε τηγανισμα που θα πέσει στα όρη ....
οπως λέει και ο enigma μπορεί οι γάλλοι να θέλουν να ανέβουν επίπεδο λανσάρωντας το ds3 για να συναγωνιστεί το mito,500,mini cooper αλλά όπως και τα προηγούμενα η εμπορική τους επιτυχία δεν ήταν η επιθυμητή ....... επίσης τα παραπάνω μοντέλα ποντάρουν και πάρα πολύ στο ασθενές φύλο ..... εντάξει θα βγεί και έκδοση citroen sport ..... μην είμαστε και άδικοι ....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Kαλά άσε τον 1,2tsi που όλοι τον βγάζουν στα 120 με κοντά 19kg ροπή.....Αν και οι pug θα βγάλουν λένε νέο μοτέρ:
Παράθεση:
3κύλινδρος Turbo από Citroen & Peugeot
Με τα πρώτα στοιχεία του Citroen C3 (δείτε τις τιμές του Citroen C3) υπήρχε επίσημη πληροφόρηση ότι μελλοντικά στη γκάμα θα υπάρχει ένας 3κύλινδρος Turbo κινητήρας.
Τώρα το Group PSA (Citroen-Peugeot) ανακοίνωσε ότι προχωρά σε επένδυση ύψους 175.000.000€ στο εργοστάσιό της στη βόρειο Γαλλία ώστε από το 2013 να ξεκινήσει η παραγωγή του νέου 3κύλινδρου κινητήρα ο οποίος θα βασίζεται σε ένα καινούργιο ατμοσφαιρικό μοτέρ που θα είναι έτοιμο το 2012.
Μάλιστα ο νέος Turbo θα έχει ετήσια παραγωγή 320.000 μονάδες, νούμερο ενδεικτικό των προθέσεων που έχουν η Citroen και Peugeot, δηλαδή να κινεί αυτοκίνητα μέχρι και την κατηγορία των supermini ή ακόμα και των μικρομεσαίων.
Επίσης τώρα βγήκαν τα multiair είναι να βγει και το νέο μοτέρ νομίζω 900cc για 500άκι κοκ οπότε θα τονωθούν οι πωλήσεις τους. Το ΜΙΝΙ δεν μπορώ να πω ότι δεν πούλησε πολύ ιδίως στην πρώτη γενιά και το 500άκι μια χαρά πουλάει. Σαν κατηγορία είναι πιο κάτω αλλά τιμολογιακά τα βάζω στην ίδια.
Όσο για το τηγάνισμα μπορείς να πάρεις και βραστό...μιας και ford βγάζει τα turbo 1.6-2.0lt σύνολά της.
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
Παράθεση:
Tο πρώτο ρομπότ που βάζει βενζίνη
75.000 ευρώ κόστισε στους Ολλανδούς το πρώτο ρομπότ που βάζει βενζίνη στα αυτοκίνητα. Το Tankpitstop. Το ρομπότ είναι το πρώτο στον κόσμο αυτού του είδους και λειτουργεί με πολλαπλούς αισθητήρες που υπάρχουν πάνω στην αντλία της βενζίνης.
75.000 ευρώ κόστισε στους Ολλανδούς το πρώτο ρομπότ που βάζει βενζίνη στα αυτοκίνητα. Το Tankpitstop. Το ρομπότ είναι το πρώτο στον κόσμο αυτού του είδους και λειτουργεί με πολλαπλούς αισθητήρες που υπάρχουν πάνω στην αντλία της βενζίνης. Και μόνον με την άφιξη του οχήματος, η ειδική βάση δεδομένων του αναλύει σε κλάσματα δευτερολέπτων τον τύπο του οχήματος και τη βενζίνη που απαιτεί. Όσο για τα λίτρα ή το ακριβές ποσόν που επιθυμεί ο οδηγός; Αυτό καθορίζεται απλώς με φωνητική εντολή που δίνει ο οδηγός στο ρομπότ. Στην ουσία πρόκειται για ένα ρομποτικό χέρι, το οποίο εφαρμόζει στην αντλία και μόλις αντιληφθεί το σταθμευμένο όχημα και ''ακούσει'' την ποσότητα βενζίνης που χρειάζεται το αυτοκίνητο, κατευθύνεται προς το πορτάκι του ρεζερβουάρ, το ανοίγει, βγάζει το καπάκι του και βάζει βενζίνη κανονικά, όπως ακριβώς θα έκανε και ένας άνθρωπος. "Ήμουν σε μια φάρμα και είδα ένα ρομποτικό χέρι να αρμέγει μία αγελάδα. Αν λοιπόν το ρομπότ μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, θα μπορούσε να γεμίσει και ένα αυτοκίνητο με βενζίνη, σκέφτηκα", δήλωσε ο εμπνευστής του ρομπότ Nico van Staveren. "Έτσι, οι οδηγοί ούτε θα λερώνουν πλέον τα χέρια τους, ούτε θα μυρίζουν βενζίνη", συμπλήρωσε ο Staveren, o οποίος ελπίζει να έχει προμηθεύσει τα περισσότερα πρατήρια βενζίνης με το ''Tankpitstop", μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους. Το συγκεκριμένο ρομπότ λειτουργεί για όλα τα οχήματα, το ρεζερβουάρ των οποίων δεν απαιτεί κλειδί για να ανοίξει. Ερωτώμενος εάν εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του στο νέο ρομπότ, ένας από τους οδηγούς που εθεάθη να βάζει βενζίνη με τη βοήθεια του νέου ρομπότ δήλωσε: "Γιατί όχι; Από τη μία διατηρώ καθαρά τα χέρια μου. Από την άλλη, εάν η εταιρεία κατασκευής κάνει κάποιο λάθος, κακό δικό της θα κάνει! Γι' αυτό καλύτερα το ρομπότ να έχει καλή ασφάλεια."
Παράθεση:
Πρόστιμο μαμούθ στην Τοyota
Πρωτοφανή αποζημίωση της τάξης των 16,375 εκατ. δολαρίων αναμένεται να καταβάλει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota που της επέβαλε το αμερικανικό κράτος διότι απέκρυψε επί πολλούς μήνες τα προβλήματα στο σύστημα επιτάχυνσης των οχημάτων της, ανακοινώθηκε χθες βράδυ από κυβερνητική πηγή.
"Καταβάλλοντας στο σύνολό του το πρόστιμο, η Toyota παραδέχεται την ευθύνη της για την απόκρυψη των προβλημάτων στην οδική ασφάλεια, κατά παράβαση του νόμου", τόνισε ανώτατο στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Μεταφορών.
Το αμερικανικό υπουργείο Μεταφορών είχε δηλώσει στις αρχές του μήνα πως θα ζητήσει από την Toyota να καταβάλλει αποζημίωση για την απόκρυψη "επί τουλάχιστον τέσσερις μήνες" των προβλημάτων στα οχήματά της.
Σύμφωνα με το υπουργείο, οι 70.000 σελίδες από τα έγγραφα που του είχε διαβιβάσει η εταιρεία αποδεικνύουν πως η Toyota γνώριζε τα προβλήματα στο πεντάλ του γκαζιού, το οποίο μπλόκαρε από μόνο του, τουλάχιστον από τις 29 Σεπτεμβρίου".
Έγκυρη κυβερνητική πηγή , ανάφερε ότι η Toyota θα υπογράψει τη Δευτέρα, τελευταία μέρα της προθεσμίας, τα νομικά έγγραφα ώστε να ενεργοποιηθεί η πληρωμή του προστίμου. Το πρόστιμο θα πρέπει να πληρωθεί εντός 30 ημερών.
Ο Υπουργός Μεταφορών Ρέι Λα Χούντ κατηγόρησε την διοίκηση της Toyota ότι "εν γνώση τους απέκρυψαν από τις αμερικανικές αρχές τα προβλήματα των οχημάτων τους τελευταίους μήνες και δεν έλαβαν κανένα μέτρο για την προστασία των εκατομμυρίων οδηγών και των οικογενειών τους".
enigma σε πιανω ανενημερωτο! Νομιζα πως εισαι ο admin περι των καυσιμων!!!! Πως σου ξεφυγε το παρακατω???
Μολις διαβασα στο net οτι η χρηση πετρελαιοκινητηρων στην Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι προ το πυλων μετα και απο τις πιεσεις που δεχομαστε απο την ευρωπη! Αν και δεν ειμαι fun του πετρελαιοκινητηρα υπαρχουν κατι turbodiesel Που πραγματικα ειναι μπουκια και συγχωριο! Απο ότι λενε οι φημες μαλλον απο Σεπτεμβριο.....ειδωμεν
_________________ ______________ rally car wanted...
saxter έγραψε:
enigma σε πιανω ανενημερωτο! Νομιζα πως εισαι ο admin περι των καυσιμων!!!! Πως σου ξεφυγε το παρακατω???
Μολις διαβασα στο net οτι η χρηση πετρελαιοκινητηρων στην Αθηνα και Θεσσαλονικη ειναι προ το πυλων μετα και απο τις πιεσεις που δεχομαστε απο την ευρωπη! Αν και δεν ειμαι fun του πετρελαιοκινητηρα υπαρχουν κατι turbodiesel Που πραγματικα ειναι μπουκια και συγχωριο! Απο ότι λενε οι φημες μαλλον απο Σεπτεμβριο.....ειδωμεν
Αν δεν ακουστεί από επίσημα χείλη τι να το κάνουμε...Εδώ θυμάμαι το 2004 φίλο μου που αγόρασε τότε diesel και του κάνω ρε συ δεν έχει ακουστεί ακόμα επίσημα και μου απάντησε " τον Σεπτέμβρη θα ψηφιστεί μου πανε στην αντιπροσωπία...". Tον Σεπτέμβρη του 04, οπότε καταλαβαίνεις για ποια οργάνωση μιλάμε....
Όσον αφορά τα μοτέρ έγω κάτι diesel από merecedes-bmw τα χαζεύω...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση