| Συγγραφέας |
Μήνυμα |
|
enigma
_
|
 Re: C4 1.6 SUBPROJECT ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Λοιπόν για να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα
kw variant 1
Variant 1 with KW factory pre-set up dampening
The ideal systems for customers wishing to rely on the experience of our engineers yet determine their own degree of lowering. In extensive driving tests our engineers have set the dampers for the best balance between sporty driving, comfort and safety.
kw variant 2 and personalized with adjustable rebound damping
The system intended for the experienced driver who requires to not only determine the individual lowering of their vehicle, but adjust the damper setting to fine tune the system to their needs. The adjustable rebound damper allows adjustment of the pitch and roll behavior of the vehicle, adapting it to one‘s own driving preferences.
kw variant 3
race technology for the road with adjustable compression and rebound damping
The new Variant 3 is state-of-the-art technology for the skilled and experienced driver. The separate and independent compression and rebound damping options allow a truly individual driving set-up. These unique systems with the 3 individually adjustable components, allows for adjustment of the compression of the damper in the low-speed range, while the highspeed set-up, so decisive for driving comfort, has been preset by our engineers
Συνεπώς σε όλες ρυθμίζεις μόνο ύψος, στην 2 ρυθμίζεις και σκληρότητα και στην 3 απλά τα πάντα.... Η διαφορά με weitec είναι ότι είναι inox χαρακτηριστικό που σε ενδιαφέρει αν κάθε τρεις και λίγο θα αλλάζεις ρυθμίσεις....Το maximum για τους απλούς είναι μέχρι να βρουν στην αρχή αυτό που θέλουν και τέλος...
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Παρ Απρ 17, 2009 1:08 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
too much informations.... εχθες που μπηκα για μια βολτιτσα στο αμαξι του phantom για να δω τις αναρτησεις του (fk ρυθμιζομενες) μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση.επισης μου εκανε εντυπωση και η τιμη γυρω στο χιλιαρικο και οι ρυθμισεις γινονται και καθ υψος και σε σκληροτητα. πηρα σημερα ενα τηλ για αν ρωτησω για FK και μου ειπαν οτι ο αντιπροσωπος εδω στην ελλαδα εκλεισε (ο γκαντεμης  ) θα κανω μια ερωτηση για κοni ρυθμιζομενα . παντως εχω ακουσει αρκετα καλα πραγματα για τα koni τα fsd με τις χρυσες μπουκαλες με 600,00 εουρος! απο εβδομαδα θα ρωτησω και τιμη για weitec.
_________________ ______________ rally car wanted...
|
| Παρ Απρ 17, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
phantom
_
|
Μόλις είδα απο τη σελίδα της FK ότι βγάζει για xsara στα 775€+μεταφορικά, απο δευτέρα θα μάθω άν βγάζει και για το δικό σου. Όσο για τον αντιπρόσωπο που έκλεισε δέ το σχολιάζω...... άστον να έκλεισε... Άμα στις βρώ και στις φέρω τις θές? Απο εκεί που ψωνίζω εγώ τις φέρνει όποτε θές κατόπιν παραγγελίας, έχει ξεχωριστή συνεργασία με την Fk και φέρνει ότι θέλεις.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=q7SjbU3P-rM
|
| Παρ Απρ 17, 2009 4:23 pm |
|
 |
|
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
|
saxter έγραψε: too much informations.... εχθες που μπηκα για μια βολτιτσα στο αμαξι του phantom για να δω τις αναρτησεις του (fk ρυθμιζομενες) μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση.επισης μου εκανε εντυπωση και η τιμη γυρω στο χιλιαρικο και οι ρυθμισεις γινονται και καθ υψος και σε σκληροτητα. πηρα σημερα ενα τηλ για αν ρωτησω για FK και μου ειπαν οτι ο αντιπροσωπος εδω στην ελλαδα εκλεισε (ο γκαντεμης  ) θα κανω μια ερωτηση για κοni ρυθμιζομενα . παντως εχω ακουσει αρκετα καλα πραγματα για τα koni τα fsd με τις χρυσες μπουκαλες με 600,00 εουρος! απο εβδομαδα θα ρωτησω και τιμη για weitec. saxter πέρνα και μια βόλτα απο τον ΤΡΟΧΟ μιας και είναι και γείτονας.
_________________ About Motorsport "For some it's maybe madness , for me it's passion" Antti Kalhola
|
| Παρ Απρ 17, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
powerslave
_
|
Αλλαξε και τοπ μαουντ αν εχεις την ευχερεια. Ο τροχος εχει λιγο εως πολυ τσιμπιμενες τιμες Για weitec-kw ρωτα Αυτολυση -πατρα, ειναι αντιπροσωπος, και απ οτι σου πει υπολογισε 100 ευρα κατω 
|
| Κυρ Απρ 19, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
ξερεις ποιο ειναι το θεμα οτι απο οσο εψαξα λιγο οι περισσοτεροι προμηθευονται απο τον τροχο,παιζει μεγαλος εισαγωγεας.anyway απο εβδομαδα θα παω και μια βολτα απο εκει! τα top mount ποια ειναι ακριβως?ειναι εκει που πατανε τα αμορτισερ τα μπροστινα?
|
| Κυρ Απρ 19, 2009 7:29 pm |
|
 |
|
powerslave
_
|
ναι.Κ μπροστα και πισω. Εμενα ο τροχος μου λεγε την hicon gt 900 αγορα και απο αυτολυση την πηρα 750 τοποθετημενη με ευθυγραμιση Τεσπα ρωτα δεν χανεις τπτ.
|
| Κυρ Απρ 19, 2009 7:32 pm |
|
 |
|
enigma
_
|
saxter έγραψε: ξερεις ποιο ειναι το θεμα οτι απο οσο εψαξα λιγο οι περισσοτεροι προμηθευονται απο τον τροχο,παιζει μεγαλος εισαγωγεας.anyway απο εβδομαδα θα παω και μια βολτα απο εκει! τα top mount ποια ειναι ακριβως?ειναι εκει που πατανε τα αμορτισερ τα μπροστινα? Tα καταστήματα που φέρνουν kw-weitec είναι Τροχός-Αυτολύση-Ακρίτας. Αν δεις στις διαφημιστικές καταχωρήσεις είναι τα τρια εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Θα τα πούμε Πάτρα από κοντά 
_________________ Understand procedure, understand war. Understand rules, regulations. I don't understand sorry
|
| Τρί Απρ 21, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
saxter
___
|
λοιπόν, weitec για το c4 δεν βγαινουν. για kw η φθηνοτερη τιμή ειναι τα € 1.270,00 που ειχα βρει στις αρχες.ρωτησα και τροχο και σε 2-3 ακομα(1.300,00-1.350 μου ελεγαν). Για FK ειπαμε εκλεισε ο αντιπροσωπος οποτε περιμενω τον phantom να ρωτησει τον δικο του! απο πλευρας Koni πιστευω πως καλυτερα απο τα ρυθμιζομενα (οπως μου ειπε ο dealer ειναι τα κονι fsd με την χρυση μπουκαλα με την "σκεπτομενη αναρτηση οχι ομως ρυθμιζομενη στα 650,00 + τιμη για οτι ελατηρια διαλεξω. τα κονι τα κιτρινα τα ρυθμιζομενα ειναι στα 600,00 περιπου + τιμη για οτι ελατηρια διαλεξω. Tein δεν βγαινουν για c4 . Βρήκα μια ακόμα λυση-επιλογη στην k-sport.ρυθμιζομενες και σε υψος και σε σκληροτητα(αλουμινενιες με αλουμινενια topmount και εγγυηση ενα ετος και rebuild) σε συνεργασια με την tein .Βγαινουν για c4 στην τιμη με τοποθετηση 1.250,00 . τι λετε?
|
| Τρί Απρ 21, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
phantom
_
|
Δέν δείχνουν κακές και μου αρέσει πολύ η μαγική λεξούλα "rebuild" πού όμως και με τί κόστος????? Η tein που κρύβεται απο πίσω δίνει σίγουρα ένα + στην ανάρτηση.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=q7SjbU3P-rM
|
| Τετ Απρ 22, 2009 6:30 pm |
|
 |
|