[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ Ιούλ 03, 2026 5:54 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 178 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Επόμενο
 Μικρά και διάφορα νεα απο την Formula 1 
Συγγραφέας Μήνυμα
___
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Μικρά και διάφορα νεα απο την Formula 1
Επίσης αναφέρω πως ο Vettel κέρδισε 5 φορές με 2 εγκαταλείψεις, ο Hamilton κέρδισε 4 φορές και εγκατάλειψε 4 και ο Alonso κέρδισε 3 φορές με 2 εγκαταλείψεις.

Παρ Νοέμ 30, 2012 7:23 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
Επίσης αναφέρω πως ο Vettel κέρδισε 5 φορές με 2 εγκαταλείψεις, ο Hamilton κέρδισε 4 φορές και εγκατάλειψε 4 και ο Alonso κέρδισε 3 φορές με 2 εγκαταλείψεις.

Ομολογουμένως δεν έχω εμπεριστατωμένη άποψη διότι δεν παρακολούθησα και φανατικά (έως πολύ λίγο)

Άπλα μου φάνηκε περίεργο που δεν άξιζε να ανακηρυχθεί πρωταθλητής ούτε ο πρώτος στην βαθμολογία με 281 πόντους, ούτε ο δεύτερος στην βαθμολογία με 278 πόντους, ούτε ο τρίτος στην βαθμολογία με 207 πόντους αλλά ο τέταρτος με μόλις 190 πόντους (με διαφορά από τον 1ο στους 91 πόντους και στους 88 από τον δεύτερο)

Το ότι ο Vettel κέρδισε 5 αγώνες και εγκατέλειψε 2 φορές δείχνει πολύ πιο σταθερή πορεία από τον Hamilton που νίκησε 4 φορές και εγκατέλειψε άλλες τόσες.

Όπως έχω ξαναπεί σε ένα πρωτάθλημα μετράει η συνολική πορεία κάποιου κι όχι μεμονωμένες επιδόσεις. Επίσης όταν έχεις αποκτήσει διαφορά από κάποιους το παιχνίδι των νικών αλλάζει τελείως. Η ομάδα κάνει τον προγραμματισμό της και σκοπός της είναι να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Πότε όσο και να μη μας αρέσει, σαν θεατές, η ομάδα δεν θα πει στον οδηγό της να κερδίζει όλους τους αγώνες ρισκάροντας στο τέλος να χάσει κάποιους παρότι οι θέσεις που να είχαν οι οδηγοί σε εκείνα το GP να ήταν ικανοποιητικοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης το να είσαι περισσότερες φορές νικητής αλλά και να είσαι και περισσότερες φορές στο podium γενικά σημαίνει κάτι (αν θες δες τις θέσεις του Alonso σε όλο το πρωτάθλημα, ήταν πολύ πιο σταθερές και μέσα στην τριάδα από ότι του Hamilton για τον οποίον γίνεται ο λόγος). Με πυροτεχνήματα δεν κάνει και πολλά, χρειάζεσαι καλώς ή κακώς διάρκεια και σταθερότητα για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα.

Παρ Νοέμ 30, 2012 8:01 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:
Άπλα μου φάνηκε περίεργο που δεν άξιζε να ανακηρυχθεί πρωταθλητής ούτε ο πρώτος στην βαθμολογία με 281 πόντους, ούτε ο δεύτερος στην βαθμολογία με 278 πόντους, ούτε ο τρίτος στην βαθμολογία με 207 πόντους αλλά ο τέταρτος με μόλις 190 πόντους (με διαφορά από τον 1ο στους 91 πόντους και στους 88 από τον δεύτερο)

Το ότι ο Vettel κέρδισε 5 αγώνες και εγκατέλειψε 2 φορές δείχνει πολύ πιο σταθερή πορεία από τον Hamilton που νίκησε 4 φορές και εγκατέλειψε άλλες τόσες.

Όπως έχω ξαναπεί σε ένα πρωτάθλημα μετράει η συνολική πορεία κάποιου κι όχι μεμονωμένες επιδόσεις.

Επίσης το να είσαι περισσότερες φορές νικητής αλλά και να είσαι και περισσότερες φορές στο podium γενικά σημαίνει κάτι (αν θες δες τις θέσεις του Alonso σε όλο το πρωτάθλημα, ήταν πολύ πιο σταθερές και μέσα στην τριάδα από ότι του Hamilton για τον οποίον γίνεται ο λόγος). Με πυροτεχνήματα δεν κάνει και πολλά, χρειάζεσαι καλώς ή κακώς διάρκεια και σταθερότητα για να κατακτήσεις ένα πρωτάθλημα.

τα είπες όλα, ολα είναι στο παιχνίδι, οι πόλ δεν βγάζουν νικητές, θυμηθείτε πόσες φορές, παλαιοτερα, ο νικητής είχε κριθεί στα πίτς

Παρ Νοέμ 30, 2012 8:28 pm
Προφίλ WWW
___
Άβαταρ μέλους

saxterie πιστεύω αν είχες παρακολουθήσει εκτενέστερα θα καταλάβαινες την άποψη μου και δεν θα με έκραζες .... σε συζητήσεις που είχα και με τον proedro για αυτό το θέμα είχαμε περίπου την ίδια άποψη .....

Υγ με ειλικρίνεια ήμουν σίγουρος ότι θα χρησιμοποιούσες το προηγούμενο post μου ..... για σένα δουλεύω...... :)

Υγ2 για αυτό έμενα δεν μου αρέσει πλέον όπως έχουν γίνει οι αγώνες γιατί όλοι έχουν γίνει βαθμοθήρες .......

Παρ Νοέμ 30, 2012 9:27 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:
saxterie πιστεύω αν είχες παρακολουθήσει εκτενέστερα θα καταλάβαινες την άποψη μου και δεν θα με έκραζες .... σε συζητήσεις που είχα και με τον proedro για αυτό το θέμα είχαμε περίπου την ίδια άποψη .....

Υγ με ειλικρίνεια ήμουν σίγουρος ότι θα χρησιμοποιούσες το προηγούμενο post μου ..... για σένα δουλεύω...... :)

Υγ2 για αυτό έμενα δεν μου αρέσει πλέον όπως έχουν γίνει οι αγώνες γιατί όλοι έχουν γίνει βαθμοθήρες .......

Το ότι είχες την ίδια άποψη με τον proedro δεν σημαίνει ότι είχατε και δίκιο, κατά την άποψη μου και όχι μόνο την δική μου.

Απαντώ σε αυτά που γραφεις Greg! σε τι να απαντησω? στα λεγόμενα του Panrok για το θεμα "TrailRide στην Πεντέλη"

Και τέλος, μάλλον δεν κατάλαβες καλά, δεν απάντησα μόνο στην τελευταία σου απάντηση αλλα συνολικά σε ότι είπες. Όταν αναλύω το ποσό σημαντικό είναι η σταθερή καλή πορεία χωρίς πυροτεχνήματα απαντούσα και στα προηγούμενα σου, όπως και σε αυτό
GregWrc έγραψε:
Φέτος νομίζω η Mc Laren πήρε τις περισσότερες poll position .... οπότε είχε το καλύτερο μονοθέσιο

Y.Γ. Την απάντηση του Arsenag δεν την πρόσεξες μάλλον ε?
Υ.Γ.2 Δεν σε "έκραξα"!
Υ.Γ.3 Μην αυταπατάσαι και νομίζεις ότι στο "ρομαντικό" παρελθόν δεν κυνήγαγε βαθμούς και δεν κάνανε αλχημείες και απλά τρέχανε κάθε αγώνα "δίχως αύριο", αυτά ούτε στα παραμύθια!!! Μου θυμίζει αυτό που λένε ότι στα παλαιά χρονιά στα γήπεδα δεν έπεφτε ξύλο και ήταν όλοι μονοιασμένοι! (εδώ μπαίνει ο proedros)

Παρ Νοέμ 30, 2012 9:42 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

saxterie με το "παρακολουθήσεις εκτενέστερα" εννοούσα να είχες δει περισσότερους αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς .... εννοείται πως δεν υπάρχει δίκιο και άδικο σε τέτοιες περιπτώσεις.... είναι απλά απόψεις για να γίνεται κουβέντα ....

αν χαθεί τελείως ο ρομαντισμός τότε πραγματικά χαθήκαμε ....

τα καλύτερο μονοθέσιο δεν δίνει νίκες ....;;;, δίνει, και ο Hamilton έχει το πακέτο απλά φέτος ήταν άτυχος ...... άποψη μου

saxter έγραψε:
GregWrc έγραψε:
.. πάντως δεν άξιζε το πρωτάθλημα ο vettel ....φέτος το άξιζε ο Hamilton και η Mac Laren.

Εν το μεταξύ ούτε ο Vettel το άξιζε αλλά ούτε και ο 2ος Alonso, αλλά το άξιζε κάποιος άλλος! Ωραία η άποψη σου. Ενδιαφέρουσα ομολογουμένως.

:down :down :down :down

αυτό τι είναι επευφημείες ή προβληματισμός με δόση ειρωνείας ;;;; ..... γουστάρω που σκυλοτρωγώμαστε αλλά σκοπός είναι να νιώθουμε το ίδιο ....

Παρ Νοέμ 30, 2012 10:13 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

GregWrc έγραψε:

αυτό τι είναι επευφημείες ή προβληματισμός με δόση ειρωνείας ;;;; ..... γουστάρω που σκυλοτρωγώμαστε αλλά σκοπός είναι να νιώθουμε το ίδιο ....

Καλα αυτο τωρα το θυμηθηκες? Απλα κατι να σε πικαρω ηταν και απλα για να δωσω εμφαση στην αντιθεση σε αυτα που εγραψες! :)

Παρ Νοέμ 30, 2012 11:33 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Δλδ αμα στην εγκαταληψη σου απο συμπλεκτη νομιζω καθως και στις συγκρουσεις που δεν φτες χανεις καμια 70 βαθμους δεν εχει σημασία ,οτι απο αυτες τις ατυχιες σου ευνοούνται οι αλλοι και απο το πουθενα περνουν ποντους δεν εχει σημασια.

Για τον Φετελ εχω να πω οτι ειναι ο πρωταθλητης 3 συνεχομενες και αρα κατι εχει αλλα ειναι πολυ τυχαιρουλης σαν καποιον αλλο αλλα αυτος εχει ανταγωνισμο .Αμα του ειχε τρυπησει τιποτα ψυγεία στην εκκινηση αλλα θα λεγαμε.
Ακομα στην σκοπιμοτητα που λες δεν βαζω τις 7-8-10 θεσεις στις εκκινησεις που επερναι το σκουτερακι.

Η διαφορα μας στο ειπα και απο κοντα ειναι οτι πρωτον εγω γουσταρω οδηγους που υπερβαλουν και πανε για το ακατόρθωτο πχ χαμιλτον
και ας βγενει καταστροφη καμια φορα(δλδ οπως ο ΚΟΥΜΠΙΤΣΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥς ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΖΕΥΤΟ ΚΑΙ τον πηρε ο διαολος).
Ο μυθος δημιουργειται απο τις εξοπραγματικες επιδοσεις και οχι απαραιτητα απο τους τιτλους(αυτο δεν ειναι απόλυτο ,καποιοι λιγοι συνδιασαν και τα δυο σε αυτους δεν περιλαμβανεται ο κοντος με τα 8 πρωταθληματα + 1 ΜΠΑΝΑΝΑ )

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Σάβ Δεκ 01, 2012 11:13 am
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Αυτό εννοώ πως χάθηκε ο "ρομαντισμός" ..... ρε πάρτε το χαμπάρι το motorsport δεν είναι οικονομικά να στηρίζετε στους αριθμούς ...... δεν θέλει συμβιβασμούς .... ο μοναδικός συμβιβασμός είναι μόνο ένας γύρος στον δεύτερο στην πίστα και πάνω απο 2 λεπτά στον δεύτερο στα ράλλυ..... όπως λέει και μια ψυχή "ή πρώτος ή στον....... διάολο" :)

ρε έχει διανοηθεί κανένας απο τους χορηγούς τι σημαίνει motorsport....όχι....λεφτά,λεφτά και τίποτα άλλο ..... ε αφου πληρώνουν να δίνουμε μόνο σε αυτούς τα "βάζα" για σουβενιρ.....

ρε μας έχουν κάνει να χάνουμε την ουσία ...ξυπνάτε .....

Ο Montoya δεν πήρε κανένα τίτλο αλλά όλοι τον θυμούνται ..... είχε λατινικό ταμπεραμέντο σαν τον θεό ....

Σίγα το γατάκι τον vettel .... έπαιρνε πρωταθλήματα με το Kers καί είχε και το καλύτερο μονοθέσιο ..... στους περισσότερους αγώνες ξεκίναγε πρώτος και ταξίδευε στον τερματισμό.

O Γερμανός έχει καθόλου απο την στόφα και το ταμπεραμέντο του τρελό-άγγλου, του ιπτάμενου φιλανδού αλλά και του ταύρου ;;;... παντελώς αδιάφορος .....

Και ο μπάρμπα-Μιχάλης τα είχε σαρώσει όλα άλλα έχει δώσει και αυτός μάχες με Hakkinen κτλ όπως επίσης κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το control που είχε στην βροχή.

Σάβ Δεκ 01, 2012 11:37 am
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

κάπου έχετε χάσει την μπάλα, νομίζω

όταν ο Λοέμπ τρέχει μόνος του είναι καλά και πέρνει πρωταθλήματα,

στην F1 με τους ίδιους όρους δεν τρέχουν όλοι;;;;;; τι θα πει με το κερς, η οτιδήποτε άλλο ηλεκτρονικό, εφ όσον επιτρέπεται, ας εξελήξουν και οι άλλοι κατι καλύτερο.

και μην ξεχνάτε τα λεφτά είναι πολύ περισσότερα από το WRC, σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ: Γρηγόρη για τα πρωταθλήματα που κερδήθηκαν στα πίτς δεν είδα να πείς τίποτα, τότε ήταν άξιοι οι οδηγοί;;;;;;

Σάβ Δεκ 01, 2012 4:55 pm
Προφίλ WWW
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 178 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
Μικρά και διάφορα νέα από το Moto GP
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: Nikos
Απαντήσεις: 1
FORMULA SALOON
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: NIKOS P
Απαντήσεις: 12
Μικρά & μεγάλα νέα-ειδησεις, φημες, ανακοινωσεις....
Δ. Συζήτηση: Επικαιρότητα
Συγγραφέας: saxter
Απαντήσεις: 662
2014 FORMULA - ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: fontastrelos
Απαντήσεις: 9
2014 FORMULA 1 GRAND PRIX DU CANADA
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 3
Κορυφή