[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 16, 2026 7:07 am ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 26 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
 Ράλλυ ανοίξεως 22-4-2012 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: Ράλλυ ανοίξεως 22-4-2012
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!
Γιωργο τωρα που εγινε η αρχη...συντομα θα υπαρξει καποιος αγωνας...καποιες δοκιμές ,καποιες προπονησεις σε πιστα που σιγουρα θα ειστε απο τους πρωτους που το μαθενετε. Καποια στιγμη σκεφτομαι να οργανωσω αποκλειστικα για εσας βολτα σε πιστα...για να δειτε πως ειναι η αγωνιστικη αίσθηση . Φυσικα οχι μονο συνοδηγηση ;)

Τετ Απρ 25, 2012 6:46 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!
Γιωργο τωρα που εγινε η αρχη...συντομα θα υπαρξει καποιος αγωνας...καποιες δοκιμές ,καποιες προπονησεις σε πιστα που σιγουρα θα ειστε απο τους πρωτους που το μαθενετε. Καποια στιγμη σκεφτομαι να οργανωσω αποκλειστικα για εσας βολτα σε πιστα...για να δειτε πως ειναι η αγωνιστικη αίσθηση . Φυσικα οχι μονο συνοδηγηση ;)

:cry: :cry: :cry: να κοίτα τι έκανες τώρα...με έκανες να δακρύσω απο συγκίνηση!!!

Σάβ Ιουν 16, 2012 7:22 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Αν κ λίγο off topic στο τέλος του μήνα έχει open trackday. Aν τα καταφέρω κ έχω έτοιμο το μικρό..τότε πλησιάζουν οι ημέρες. ;) Θωμά ετοιμάσου(που δεν έχεις μπει ούτε μια φορά) :mrgreen:
Είναι ωραίο να είσαι θεατής, αλλά είναι εξίσου ωραίο να μπορείς να αγωνιστείς και να έχεις θεατές! Από τον καιρό που έφτιαξα τα αγωνιστικά δεν έχω μπει ποτέ σε πίστα για δοκιμές μόνος μου κ όχι μόνο γα να οδηγήσω! Δεν με ενδιέφερε ποτέ το χρονόμετρο στην πίστα ειδικά σε δοκιμές που αν με ρωτήσει κάποιος πόσο γυρνάω στα μέγαρα ή στον καρτόδρομο δεν θα ξέρω να απαντήσω! . Το μόνο που έδειχνα κ δείχνω είναι το πόσο εύκολο είναι να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο στην πίστα ,το πόσο εύκολο είναι να ευχαριστηθείς ένα νορμάλ αυτοκίνητο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας μέσα στην πίστα και τέλος αυτό που θέλω είναι να ζήσει ο καθένας το "κλίμα" που επικρατεί σε ένα αγωνιστικό ας είναι όπως λέω εγώ "το πιο αργό της Ελλάδας" !!

Δευτ Ιουν 18, 2012 10:16 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

mk1 Stelios έγραψε:
Αν κ λίγο off topic στο τέλος του μήνα έχει open trackday. Aν τα καταφέρω κ έχω έτοιμο το μικρό..τότε πλησιάζουν οι ημέρες. ;) Θωμά ετοιμάσου(που δεν έχεις μπει ούτε μια φορά) :mrgreen:
Είναι ωραίο να είσαι θεατής, αλλά είναι εξίσου ωραίο να μπορείς να αγωνιστείς και να έχεις θεατές! Από τον καιρό που έφτιαξα τα αγωνιστικά δεν έχω μπει ποτέ σε πίστα για δοκιμές μόνος μου κ όχι μόνο γα να οδηγήσω! Δεν με ενδιέφερε ποτέ το χρονόμετρο στην πίστα ειδικά σε δοκιμές που αν με ρωτήσει κάποιος πόσο γυρνάω στα μέγαρα ή στον καρτόδρομο δεν θα ξέρω να απαντήσω! . Το μόνο που έδειχνα κ δείχνω είναι το πόσο εύκολο είναι να οδηγήσεις ένα αυτοκίνητο στην πίστα ,το πόσο εύκολο είναι να ευχαριστηθείς ένα νορμάλ αυτοκίνητο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας μέσα στην πίστα και τέλος αυτό που θέλω είναι να ζήσει ο καθένας το "κλίμα" που επικρατεί σε ένα αγωνιστικό ας είναι όπως λέω εγώ "το πιο αργό της Ελλάδας" !!

Δηλώνω συμμετοχή για συνοδήγηση και ότι άλλο θελήσει ο μεγαλοδύναμος!

Τρί Ιουν 19, 2012 4:46 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

εγώ πρέπει να απαντήσω .... :tongue :) :) :)

Τρί Ιουν 19, 2012 4:49 pm
Προφίλ
_
Άβαταρ μέλους

Θα δηλώσω όταν ξέρω για σίγουρα αν μπορέσω να πάμε Μέγαρα κ Σάββατο και Κυριακή. Λόγο εθελοντικών υποχρεώσεων έχω περιορίσει λίγο τον ελεύθερο χρόνο . Είμαι οδηγός πυροσβεστικού κ εθελοντής πυροσβέστης κ δυστυχώς τα Σ/Κ έχουμε τα πιο πολλά περιστατικά :down

Σάβ Ιουν 23, 2012 6:25 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 26 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
 Συναφή θέματα 
Ράλλυ Πολωνίας 2009
Δ. Συζήτηση: Αγώνες
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 1
Το ΜF στο 6ο Εαρινό Ράλλυ Αργους
Δ. Συζήτηση: Άλλοι Αγώνες
Συγγραφέας: Pyrgiotis
Απαντήσεις: 11
33o Ράλι Κένταυρος 12-13 / 05 / 2012
Δ. Συζήτηση: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ
Απαντήσεις: 23
30o Ράλλυ Φθιώτιδος ΑΛΑΛ ή 19ο Χωμάτινο Rally Sprint ΑΟΛΑΠ ?
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: Toufas
Απαντήσεις: 11
Αναβολή Ράλλυ Αχαιός
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Απαντήσεις: 6
Κορυφή

Μέλη σε σύνδεση 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση