Re: 2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΧΙΝΟΥ
Παιδια καλησπερα. Δυστυχως τα πραγματα στην αναβαση δεν πηγαν καλα, μπροστα ησασταν εξαλου!τα μονα καλα ηταν ΠΡΩΤΟΝ οτι βγηκα οκ μεσα απο το αυτοκινητο και δευτερον οτι και το ιδιο το αυτοκινητο δεν εχει παραμονο ελαχιστη ζημια!ευχαριστω παρα πολυ για ολο το ενδιαφερον και το οτι ησασταν απο τους πρωτους ανθρωπους που αντικρισα με το που βγηκα εξω ηταν ανακουφηση!
Παιδια καλησπερα. Δυστυχως τα πραγματα στην αναβαση δεν πηγαν καλα, μπροστα ησασταν εξαλου!τα μονα καλα ηταν ΠΡΩΤΟΝ οτι βγηκα οκ μεσα απο το αυτοκινητο και δευτερον οτι και το ιδιο το αυτοκινητο δεν εχει παραμονο ελαχιστη ζημια!ευχαριστω παρα πολυ για ολο το ενδιαφερον και το οτι ησασταν απο τους πρωτους ανθρωπους που αντικρισα με το που βγηκα εξω ηταν ανακουφηση!
Σωτήρη τώρα έγινες και επισήμως ένας πολύ καλός οδηγός! Αν και με ολίγον άσχημο τρόπο, πλεον μετά και απο την ανάβαση Σχίνου είσαι "βαφτισμένος"! Καλύτερα να μην ερχόταν αλλά....
....ραντεβού στα βουνά φίλε!
_________________ ______________ rally car wanted...
Τρί Μαρ 22, 2011 12:58 am
SRTmotorsport
_
δεν ειναι κ λιγο το σπινιαρισμα και ειναι κ 1ο session!!!
Τελευταία επεξεργασία από GregWrc και Τρί Μαρ 22, 2011 10:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Adding Custom BBCodes --- Youtube
Τρί Μαρ 22, 2011 9:07 am
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
ADK έγραψε:
GregWrc έγραψε:
.... θεωρώ αυτονόητο ότι περιμένουμε incar ....
Voila Monsieur!
Merci beaucoup .....!!!!
Υγ δαγκώνει ακαριαία το παπί βλέπω ..... ce ???... δεν ξέρω γαλλικά πατριώτη ......!!!!!
Our video is being prepared !!!
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Τρί Μαρ 22, 2011 9:44 am
GregWrc
___
sotiris έγραψε:
Πρωτεύει η προσωπική μας ασφάλεια μιας και τα σίδερα φτιάχνονται ..... αλλά και πολύ ευχάριστο το νέο ότι το saxaki έχει λαβωθεί ελάχιστα .... όποτε θα το δούμε σύντομα να ξανανιώνει στα βουνά ........
Όλοι το ίδιο θα κάναμε ..... !!!! εδώ το έτερον αγωνιστικό ήμισυ το είδα να ανεβαίνει το βουνό τρέχοντας ...... !!!!!
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Τρί Μαρ 22, 2011 10:04 am
sotiris
_
GregWrc έγραψε:
εδώ το έτερον αγωνιστικό ήμισυ το είδα να ανεβαίνει το βουνό τρέχοντας ...... !!!!!
ολοι μου η παρεα, μαζι με την κοπελα μου ηταν στο Κ10 και ολοι ηρθαν - με σειρα καλυτερης φυσικης καταστασης - στο Κ13. ηταν και η πιο φορτισμενη συναισθηματικα στιγμη για μενα, αφου τους ειδα ολους τρομαγμενους και στεναχωρημενους απο το συμβαν!οι περισσοτεροι για να καταλαβεις ηταν παρων οταν εφερα σπιτι το saxo απο την αντιπροσωποια το '99 και εχουν βαλει ολοι το χερι τους για αυτο που ειναι και ειμαι σημερα!
Υγ δαγκώνει ακαριαία το παπί βλέπω ..... ce ???... δεν ξέρω γαλλικά πατριώτη ......!!!!!
Αν δαγκώνει λέει ...
Περιμένω τα Videa ...
Τρί Μαρ 22, 2011 6:56 pm
GregWrc
___
ADK έγραψε:
GregWrc έγραψε:
Merci beaucoup .....!!!!
Αν δαγκώνει λέει ...
Περιμένω τα Videa ...
το βίντεο είναι σχεδόν έτοιμο ... αύριο το πρωί θα γίνει ο ο ποιοτικός του έλεγχος και μέχρι το απογευματάκι πιστεύω να είναι επάνω ..... 15λεπτά δράσης ....!!!!
το τεαμ που μου δινει κουραγιο στις αναβασεις αριστερα ο manager μου Γιαννης Γιαννοπουλος και δεξια η γυναικα μου κατερινα και επισημα motorsport-girl (της αρεσε πολυ ο τιτλος) οπως βλεπετε το αυτοκολλητο ειναι μικρο
θελω μεγαλυτεροοοοοοο!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από micrapower και Τετ Μαρ 23, 2011 12:45 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση