Re: 1η Ανάβαση Σχίνου 4-5 Δεκεμβρίου 2010
antonis έγραψε:
Καλησπερα σας..πολυ ωραιο σαιτ κ γενικα μπραβο στα παιδια του φανατικς γιατι κανετε πολυ καλη δουλεια κ πολυ ωραια βιντεο.Αυτο για το οποιο ηθελα να παρεμβω ειναι οτι αν κ λιγο αργα κατα τυχη ειδα ειναι σχολιο το οποιο απεφθινετε σε εμενα απο τον κυριο με ψευδονιμο saxter.Κυριε σαχτερ λοιπον μαλλον δεν γνωριζετε απο οδηγικης αποψης καθολου απο αγωνες και εξηγουμαι. 1ον εγω ποτε δεν ειπα οτι το 206 μου ειναι κακο αμαξι ισα ισα χερομαι κ καμαρωνω γιατι το θεωρο κ εγω ισωσ το καλυτερο Α5 στιν ελλαδα αλλα το οτι ειναι τα αλλα χειροτερα δεν ευθινομαι εγω κ γιαυτο τονισα τιν ελειψη συναγωνισμου απο αποψη αυτοκινιτων κ οχι οδηγων. το οτι ο 2ος κ ο 3ος ειναι 10 και 15 πισο πιστεψεμε δεν ειναι μονο απο το αμαξι.γιατι οπως μαλλον τηα ειδες οι χρονοι μου ειναι παρα πολυ κοντα με αυτους της Α6 διλαδη ενα απλο παραδιγμα για να τελιωσω.. εγω ειμαι10 και 15 μπροστα απο τον 2ο οπως λες
εγω εχω 145 αλογα και οι αλλοι 120 και 130 αλογα διλαδη 20 αλογα κατο..τα Α6 που ειναι 190+ δηλαδη ειμαι 45αλογα πιο κατω απο αυτους κατω γιατι δεν τρωω 10 και 15 και 20????Ας μην τα ισοπεδονουμε ολα λοιπον...εγω δεν ειπα ποτε οτι οι χρονοι που κανω ειναι απιαστοι ουτε τπτ τετοιο αλλα οταν ολο τον χρονο χωρις πιεση (συναγωνισμο-δηλαδη πιο γρηγορα -καινουργια λαστιχα κτλπ) οι χρονοι ειναι παντα κατω απο 4 διαφορα με τα Α6 ας πουμε εναν καλο λογο...εστο και για τα δυο αμαξι οδηγο...δεν παει μονο του ουτε οποιος βαλει σειριακο θα σπασει τα χρονομετρα ...ΟΛΑ παιζουν το ρολο τους..!!
φιλικα Αντωνης Παπαρινοπουλος
Πρώτον καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Δεν ήθελα να αρχίσει έτσι η πρώτη σου επαφή με την παρέα μας φίλε Αντώνη αλλά θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.
Στο θέμα μας τώρα, το οποίο πιστεύω οτι πήρε μεγαλύτερη διάσταση από όσο έπρεπε και θα το καταλάβεις με τα παρακάτω.
Την αγάπη μου για το αγωνιστικό σου τουλάχιστον όσοι με ξέρουν να την θεωρείς δεδομένη . Την συμπάθεια μου προς τα εσένα σαν έναν οδηγό αναβάσεων (που μάλλον δεν έχεις καταλάβει από τα λεγόμενα μου σε όλα τα post των αναβάσεων που έχουμε κάνει) να την θεωρείς δεδομένη και αυτή. Είσαι ένας από τους οδηγούς ο οποίος οδηγάει το πιο αγαπημένο μου αγωνιστικό ever ο οποίος παράλληλα οδηγάει και πολύ γρήγορα. Αυτά και μόνο χρειάζομαι για να συμπαθήσω έναν αγωνιζόμενο (+ ότι το 206 "γράφει" υπέροχα στις Φώτο).
Όσον αφορά το σχόλιο μου τώρα. Πότε δεν είπα ή νόησα ότι το 206 πάει μόνο του. Για να κινηθεί γρήγορα κάποιος πρέπει να το κατέχει και να το λέει η ψυχή του. Τους χρόνους σου τους παρακολουθώ από τότε που έχουμε ανοίξει το forum εδώ και 2 χρόνια δηλαδή. Για να βρίσκεται κάποιος στην κορυφή χρειάζεται ψυχή-χέρια-αγωνιστικό (και με αυτή την σειρά). Είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις και καλύτερα απο εμένα αλλά το γράφω για να καταλάβεις ότι το γνωρίζω και εγώ!
Στο σχόλιο μου απλά εστίασα πάνω στον χαμηλό ανταγωνισμό που ανέφερες μόνο και μόνο λόγω της υποστήριξης στον Γιώργο Μαλάμη (όχι φυσικά ότι μας ζητήθηκε από τον ίδιο αλλά ούτε και την χρειάζεται, το αναφέρω για να μην παρεξηγηθεί και αυτός

) ο οποίος ήταν και από τα πρώτα μέλη στο MF και όπως θα έκανες και εσύ το ίδιο σε μια αντίστοιχη περίπτωση, έτσι έπραξα και εγώ.
Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει ότι το 206 είναι πύραυλος ενώ τα υπόλοιπα στην κατηγορία σου δεν είναι . Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε επιλογή αγωνιστικών και ξέρει πως θα κινηθεί από την αρχή.
Εν κατακλείδι .... καλώς ήρθες (ελπίζω να μείνεις κιόλας

) και πίστεψε μας θα δεις ότι περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν!
Υ.Γ. Όσους δεν γνωρίζω τους αποκαλώ κύριους, είναι αρχή μου και στην ζωή μου και στο forum. Ο χαρακτηρισμός ευγενείας χρησιμοποιήθηκε μόνο και μονό για την ευγένεια και για κανέναν άλλο λόγο.