[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ Απρ 09, 2026 10:49 pm ]

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 66 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
 1η Ανάβαση Σχίνου 4-5 Δεκεμβρίου 2010 
Συγγραφέας Μήνυμα
_
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευση Re: 1η Ανάβαση Σχίνου 4-5 Δεκεμβρίου 2010
το τελευταιο in car της χρονιας

Τελευταία επεξεργασία από GregWrc και Παρ Δεκ 17, 2010 2:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

custom youtube BBCodes

Πέμ Δεκ 16, 2010 8:16 pm
Προφίλ
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε SRTmotorsport για την δημοσίευση του/της: vagma
_
Άβαταρ μέλους

Τελευταία επεξεργασία από GregWrc και Κυρ Δεκ 19, 2010 1:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Adding Custom BBCodes --- Youtube

Κυρ Δεκ 19, 2010 12:11 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

micrapower έγραψε:

Και του χρόνου..και του χρόνου πλέον!!!

Κυρ Δεκ 19, 2010 3:28 pm
Προφίλ
_

Καλησπερα σας..πολυ ωραιο σαιτ κ γενικα μπραβο στα παιδια του φανατικς γιατι κανετε πολυ καλη δουλεια κ πολυ ωραια βιντεο.Αυτο για το οποιο ηθελα να παρεμβω ειναι οτι αν κ λιγο αργα κατα τυχη ειδα ειναι σχολιο το οποιο απεφθινετε σε εμενα απο τον κυριο με ψευδονιμο saxter.Κυριε σαχτερ λοιπον μαλλον δεν γνωριζετε απο οδηγικης αποψης καθολου απο αγωνες και εξηγουμαι. 1ον εγω ποτε δεν ειπα οτι το 206 μου ειναι κακο αμαξι ισα ισα χερομαι κ καμαρωνω γιατι το θεωρο κ εγω ισωσ το καλυτερο Α5 στιν ελλαδα αλλα το οτι ειναι τα αλλα χειροτερα δεν ευθινομαι εγω κ γιαυτο τονισα τιν ελειψη συναγωνισμου απο αποψη αυτοκινιτων κ οχι οδηγων. το οτι ο 2ος κ ο 3ος ειναι 10 και 15 πισο πιστεψεμε δεν ειναι μονο απο το αμαξι.γιατι οπως μαλλον τηα ειδες οι χρονοι μου ειναι παρα πολυ κοντα με αυτους της Α6 διλαδη ενα απλο παραδιγμα για να τελιωσω.. εγω ειμαι10 και 15 μπροστα απο τον 2ο οπως λες
εγω εχω 145 αλογα και οι αλλοι 120 και 130 αλογα διλαδη 20 αλογα κατο..τα Α6 που ειναι 190+ δηλαδη ειμαι 45αλογα πιο κατω απο αυτους κατω γιατι δεν τρωω 10 και 15 και 20????Ας μην τα ισοπεδονουμε ολα λοιπον...εγω δεν ειπα ποτε οτι οι χρονοι που κανω ειναι απιαστοι ουτε τπτ τετοιο αλλα οταν ολο τον χρονο χωρις πιεση (συναγωνισμο-δηλαδη πιο γρηγορα -καινουργια λαστιχα κτλπ) οι χρονοι ειναι παντα κατω απο 4 διαφορα με τα Α6 ας πουμε εναν καλο λογο...εστο και για τα δυο αμαξι οδηγο...δεν παει μονο του ουτε οποιος βαλει σειριακο θα σπασει τα χρονομετρα ...ΟΛΑ παιζουν το ρολο τους..!!

φιλικα Αντωνης Παπαρινοπουλος

Παρ Μαρ 11, 2011 4:46 pm
Προφίλ
__
Άβαταρ μέλους

Αντωνη δεν νομιζω οτι ο saxter ηθελε να μειωσει τις οδηγικες σου ικανοτητες τις οποιες αρκετα μελοι εχουν επαινεσει σε πολλες αναβασεις καθως οι χρονοι σου ειναι αρκετες φορες μεσα στην 7αδα του γκρουπ Α και πανω οχι μονο απο παρα πολλα Α6 αλλα και απο Α7 που ειναι κοντα στα 270 αλογα.
Οσο για τα λεγομενα σου για το αυτοκινητο με βρισκουν συμφωνο 100% .Δεν θα απολογητε καποιος επειδη το αυτοκινητο του ειναι πυροβολο,ισα ισα τα συγκεκριμενα αυτοκινητα σαν το δικο σου αν δεν οδηγηθουν στο 100% και απο σωστα χερια μπορουν να σε εκθεσουν σε χρονους ανεπανορθωτα.

Juha Kankkunen - Rally Finland 1998

Παρ Μαρ 11, 2011 6:47 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

saxter έγραψε:

Στην Α5 νικητής ανακυρυχθηκε ο Παπαρινόπουλος με χρόνο 4:50.71 με δέυτερο τον Κόντη με Yaris και χρόνο 5:10.88 και τρίτο για μερικά εκατοστά τον "Micrapower" Γιώργο Μαλάμη και χρόνο 5:11.40
Παράθεση:
πηγη rally.gr Αντώνης Παπαρινόπουλος: Η ανάβαση μου άρεσε περισσότερο από όσες έχω τρέξει και αυτό φάνηκε και από τους χρόνους που κάναμε. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα οδηγικά, με καλό οδόστρωμα και κοντά στην Αθήνα. Στόχος μας ήταν να πάρουμε το κύπελλο στην Α5 και επειδή ο συναγωνισμός δεν ήταν πάντα αυτό που περιμέναμε προσπαθούσα πάντα να κινούμαι συγκριτικά με τις συμμετοχές της Α6.

Χώρις παρεξήγηση κε Παπαρινόπουλε αλλά τα υπόλοιπα αγωνιστικά στην κατηγορια σου την Α5, δεν εχουν και πολύ σχέση με το δικό σου! Όσον αφορα δύναμη. Αυτο φένεται απο τους χρονους που κάνει ο Μαλαμης και ο Κοντης καθε φορα που σε σχεση με τους χρονους του 206 υστερουν απο 10''-15'', ενω τα άλλα 2 παιδια παιζουν κάθε φορα στα εκατοστα!Με παραπλησια αγωνιστικα δεν μπορει να γίνει επουδενι διαφορά 10''-15'' .Και φυσικα φένεται και στο μάτι!!!!! Anyway συγχαρητηρια για τον τίτλο αλλα και για το πανέμορφο 206!!!

Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα λαμπρά και ξάστερα .....

ο antonis αναφέρεται στο παραπάνω σχόλιο ....

Η άποψη μου πάνω στο θέμα (παρόμοια με του proedrou) είναι ότι και τι φταίει ο άλλος ο οποίος έχει ένα αμάξι (206) το οποίο το εξελίσει για τους αγώνες όλη η Γαλλία εδώ και πολλά χρόνια όπως επίσης και ένας ο οποίος για προσωπική ευχαρίστηση έχει φτιάξει ενα άλλο αμάξι (micra) και προπαντός εξελίσσει μόνος του. σαν να λέμε S2000 είναι το Fiesta, Fabia και το satria αλλά το τελευταίο δεν έχει καμία σχέση με τα 2 πρώτα .....

για μένα πραγματικά μπράβο στον αντώνη γιατί έχει ένα 14άρι και μπορεί να είχε πάρει κύπελλο Α/7 όσον και στον Γιώργο ( micrapower) που έχει βελτιωθεί πολύ ο ίδιος όπως και το αυτοκίνητο που τρέχει μιας και τις περισσότερες φορές που έχει βρεθεί ένα A/5 στα μέτρα του έχει βγει νικητής και δεν τα λέω αυτά για να "γλείψω" αλλά αυτή είναι η αποψή.

πραγματικά τέτοια παιδιά θέλουν οι αγώνες και αυτά πάμε να δούμε ....

το σχολιο του saxter προήλθε από την υποστήριξη στο πρώτο MF - αγωνιζόμενο μέλος (micrapower).

YΓ Δεν ήθελα πάντως antoni να γίνει έτσι η γνωριμία μας ..... εμείς θα είμαστε εδώ να σας βλέπουμε και σας προβάλουμε όλους στα βουνά και όποιος γουστάρει μπορεί να μοιράζεται τις εμπειρίες του μαζί μας ..... ελπίζω να σε ξαναδούμε γιατί πανω απο όλα θέλουμε να είμαστε όλοι εδώ μέσα μια ανήσυχη motorsport παρέα και δεν θα ήθελα να γίνει το MF χώρος κουτσομπολιού ......

ΥΓ2 antoni πιστεύω πάντως ότι και τα ασφάλτινα sprintakia - ράλλυ σου ταιριάζουν πολύ και άνετα θα πηγαίνεις για χρόνους γενικής και θα έχεις και πολύ καλό ανταγωνιστή (pazonen).....βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...... τώρα θυμήθηκα και την κόντρα που είχες με τον choco στην Θίσβη .... πολύ ωραίος αγώνας .......εύγε..... μακάρι να συνέχιζε και αυτός....

ΥΓ τέλος, μάτια έχουμε και βλέπουμε και όποιος πάει γρήγορα και με ψύχη παίρνει τα εύσημα απο εμάς χωρίς να έχουμε δει πολλές φορές ούτε καν το πρόσωπο...... το ίδιο συμβαίνει και με σένα antoni ......μπορείς ψάχνωντας το forum να το διαπιστώσεις.

Αυτά τα ολίγα ..... καλό πρωτάθλημα ανάβασης την επόμενη βδομάδα στον Σχοίνο !!!!

Παρ Μαρ 11, 2011 7:59 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

antonis έγραψε:
Καλησπερα σας..πολυ ωραιο σαιτ κ γενικα μπραβο στα παιδια του φανατικς γιατι κανετε πολυ καλη δουλεια κ πολυ ωραια βιντεο.Αυτο για το οποιο ηθελα να παρεμβω ειναι οτι αν κ λιγο αργα κατα τυχη ειδα ειναι σχολιο το οποιο απεφθινετε σε εμενα απο τον κυριο με ψευδονιμο saxter.Κυριε σαχτερ λοιπον μαλλον δεν γνωριζετε απο οδηγικης αποψης καθολου απο αγωνες και εξηγουμαι. 1ον εγω ποτε δεν ειπα οτι το 206 μου ειναι κακο αμαξι ισα ισα χερομαι κ καμαρωνω γιατι το θεωρο κ εγω ισωσ το καλυτερο Α5 στιν ελλαδα αλλα το οτι ειναι τα αλλα χειροτερα δεν ευθινομαι εγω κ γιαυτο τονισα τιν ελειψη συναγωνισμου απο αποψη αυτοκινιτων κ οχι οδηγων. το οτι ο 2ος κ ο 3ος ειναι 10 και 15 πισο πιστεψεμε δεν ειναι μονο απο το αμαξι.γιατι οπως μαλλον τηα ειδες οι χρονοι μου ειναι παρα πολυ κοντα με αυτους της Α6 διλαδη ενα απλο παραδιγμα για να τελιωσω.. εγω ειμαι10 και 15 μπροστα απο τον 2ο οπως λες
εγω εχω 145 αλογα και οι αλλοι 120 και 130 αλογα διλαδη 20 αλογα κατο..τα Α6 που ειναι 190+ δηλαδη ειμαι 45αλογα πιο κατω απο αυτους κατω γιατι δεν τρωω 10 και 15 και 20????Ας μην τα ισοπεδονουμε ολα λοιπον...εγω δεν ειπα ποτε οτι οι χρονοι που κανω ειναι απιαστοι ουτε τπτ τετοιο αλλα οταν ολο τον χρονο χωρις πιεση (συναγωνισμο-δηλαδη πιο γρηγορα -καινουργια λαστιχα κτλπ) οι χρονοι ειναι παντα κατω απο 4 διαφορα με τα Α6 ας πουμε εναν καλο λογο...εστο και για τα δυο αμαξι οδηγο...δεν παει μονο του ουτε οποιος βαλει σειριακο θα σπασει τα χρονομετρα ...ΟΛΑ παιζουν το ρολο τους..!!

φιλικα Αντωνης Παπαρινοπουλος

Πρώτον καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Δεν ήθελα να αρχίσει έτσι η πρώτη σου επαφή με την παρέα μας φίλε Αντώνη αλλά θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Στο θέμα μας τώρα, το οποίο πιστεύω οτι πήρε μεγαλύτερη διάσταση από όσο έπρεπε και θα το καταλάβεις με τα παρακάτω.

Την αγάπη μου για το αγωνιστικό σου τουλάχιστον όσοι με ξέρουν να την θεωρείς δεδομένη . Την συμπάθεια μου προς τα εσένα σαν έναν οδηγό αναβάσεων (που μάλλον δεν έχεις καταλάβει από τα λεγόμενα μου σε όλα τα post των αναβάσεων που έχουμε κάνει) να την θεωρείς δεδομένη και αυτή. Είσαι ένας από τους οδηγούς ο οποίος οδηγάει το πιο αγαπημένο μου αγωνιστικό ever ο οποίος παράλληλα οδηγάει και πολύ γρήγορα. Αυτά και μόνο χρειάζομαι για να συμπαθήσω έναν αγωνιζόμενο (+ ότι το 206 "γράφει" υπέροχα στις Φώτο).

Όσον αφορά το σχόλιο μου τώρα. Πότε δεν είπα ή νόησα ότι το 206 πάει μόνο του. Για να κινηθεί γρήγορα κάποιος πρέπει να το κατέχει και να το λέει η ψυχή του. Τους χρόνους σου τους παρακολουθώ από τότε που έχουμε ανοίξει το forum εδώ και 2 χρόνια δηλαδή. Για να βρίσκεται κάποιος στην κορυφή χρειάζεται ψυχή-χέρια-αγωνιστικό (και με αυτή την σειρά). Είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις και καλύτερα απο εμένα αλλά το γράφω για να καταλάβεις ότι το γνωρίζω και εγώ!

Στο σχόλιο μου απλά εστίασα πάνω στον χαμηλό ανταγωνισμό που ανέφερες μόνο και μόνο λόγω της υποστήριξης στον Γιώργο Μαλάμη (όχι φυσικά ότι μας ζητήθηκε από τον ίδιο αλλά ούτε και την χρειάζεται, το αναφέρω για να μην παρεξηγηθεί και αυτός :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) ο οποίος ήταν και από τα πρώτα μέλη στο MF και όπως θα έκανες και εσύ το ίδιο σε μια αντίστοιχη περίπτωση, έτσι έπραξα και εγώ.

Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει ότι το 206 είναι πύραυλος ενώ τα υπόλοιπα στην κατηγορία σου δεν είναι . Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε επιλογή αγωνιστικών και ξέρει πως θα κινηθεί από την αρχή.

Εν κατακλείδι .... καλώς ήρθες (ελπίζω να μείνεις κιόλας :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) και πίστεψε μας θα δεις ότι περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν!

Υ.Γ. Όσους δεν γνωρίζω τους αποκαλώ κύριους, είναι αρχή μου και στην ζωή μου και στο forum. Ο χαρακτηρισμός ευγενείας χρησιμοποιήθηκε μόνο και μονό για την ευγένεια και για κανέναν άλλο λόγο.

Παρ Μαρ 11, 2011 8:38 pm
Προφίλ
_

Σε ευχαριστω για τα λογια σου για το αμαξι μου οπως κ για εμενα προσοπικα.Εγω δεν ηρθα εδω εδω ουτε να τσακοτηω ουτε τπτ τετοιο απλα κ σε αλλα ποστ σε αλλους αγωνες παντα γινετε ιδιετερη αναφορα στο 206 κ στο ποσο δυνατο ειναι...κ επιδη ολη την χρονια ακουω διαφορα περι 1600 κτλ απλα λιγο μπουχτισα να το πω ετσι..γιατι αν κατσουμε να μηλισουμε για το 206 πιστεΨεμε το πιο αδιαφορο πανο του ειναι το μοτερ.Τεσπα απο μερος μοΥ δεν υπαρχει παρεξηγιση απλα πιο πολυ σαν διευκρινιση εγραψα γιατι βαρεθικα να ακουω οτι ειναι παρα πολυ δυνατο κ οτι ειναι 1600 κκ οτι οποις το ειχε θα κερδιζε.Καλη συνεχεια να εχουμε λοιπον εις το επανιδην.

Σάβ Μαρ 12, 2011 3:23 pm
Προφίλ
___
Άβαταρ μέλους

antonis έγραψε:
Σε ευχαριστω για τα λογια σου για το αμαξι μου οπως κ για εμενα προσοπικα.Εγω δεν ηρθα εδω εδω ουτε να τσακοτηω ουτε τπτ τετοιο απλα κ σε αλλα ποστ σε αλλους αγωνες παντα γινετε ιδιετερη αναφορα στο 206 κ στο ποσο δυνατο ειναι...κ επιδη ολη την χρονια ακουω διαφορα περι 1600 κτλ απλα λιγο μπουχτισα να το πω ετσι..γιατι αν κατσουμε να μηλισουμε για το 206 πιστεΨεμε το πιο αδιαφορο πανο του ειναι το μοτερ.Τεσπα απο μερος μοΥ δεν υπαρχει παρεξηγιση απλα πιο πολυ σαν διευκρινιση εγραψα γιατι βαρεθικα να ακουω οτι ειναι παρα πολυ δυνατο κ οτι ειναι 1600 κκ οτι οποις το ειχε θα κερδιζε.Καλη συνεχεια να εχουμε λοιπον εις το επανιδην.

καλά έκανες και το ανέφερες. Άλλωστε σε συζήτηση που είχαμε σήμερα στο καθιερωμένο καφεδάκι μας (corona) και εγώ παραδέχτηκα ότι ίσως αν ήμουν εγώ στην θέση σου ίσως να ενοχλούσε και εμένα! Απλά όταν γίνονται όλα καλοπροαίρετα τότε στο τέλος οι παρεξηγήσεις λύνονται!

anyway... στην επόμενη ανάβαση θα περάσουμε να γνωριστούμε και απο κοντά και να μου δώσεις και κανα tip για τον δικό μου τον γάλλο (citroen c4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Υ.Γ. και σου έχω πει βρε micrapower κατέβασε το εργαλείο σου σε κανά ράλλυ να τρελάνουμε κόσμο! Το micra θέλει το χώμα του! (χαριτολογώ)

τέλος πια τα κοινωνικά σχόλια :mrgreen: ..πλέον μόνο αγωνιστικά :crazyyyy :crazyyyy :crazyyyy

Σάβ Μαρ 12, 2011 6:20 pm
Προφίλ
_

Ναι αμε κανενα προβλημα αν κ δεν γνωριζω πολλα για το c4 κ δεν ξερω αν θα με πετηχετε σε αναβαση,μαλλον σε καποιο σπριντ πιο πιθανο.Αναβασις τελος,ισως καμια ριτσωνα.Παντος οπου βρεθουμε να μου δωσετε κ αυτο/λιτα απο το σιτε μφ.

Δευτ Μαρ 14, 2011 3:49 pm
Προφίλ
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 66 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
 Συναφή θέματα 
25/09/10 ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ 2010
Δ. Συζήτηση: Αναβάσεις
Συγγραφέας: micrapower
Απαντήσεις: 65
Ο Αλόνσο στην Ferrari απο το 2010
Δ. Συζήτηση: Νέα / Ειδήσεις
Συγγραφέας: GregWrc
Απαντήσεις: 2
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2010
Δ. Συζήτηση: Συναντήσεις
Συγγραφέας: Toufas