Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 54η Ανάβαση Ριτσώνας (27-28 Μαρτίου 2010)
και το incar πλάνο του ADK.....
Υγ ADK περίμενα να το ανεβάσεις εσύ αλλά δεν άντεξα .... πραγματικά γρήγορη οδήγηση με ένα πισωκίνητο(δεν γλέιφω αλλά έτσι είναι , εξάλλου τα χρονόμετρα είναι αμείληκτα) ....Keep Rallying.....
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Τρί Μαρ 30, 2010 8:41 pm
Costas
_
Toufas έγραψε:
Επειδή είναι ακόμα υπό κατασκευή το site, από εκτυπωμένο τον κανονισμό του 2008 από τον proedro, παραθέτω:
[...snip...]
Ελπίζω να σε βοηθήσουν οι πληροφορίες αυτές φίλε Costa.
Να΄σαι καλά - τουλάχιστον τώρα καταλαβαίνω καλύτερα τι γίνεται. Βέβαια, δεν βλέπω τον λόγο για όλο αυτό το κουβάρι, ιδίως καθώς οι συμμετοχές στα ιστορικά είναι σχετικά λίγες! Τα σχόλιά σου για τα κυβικά "που λείπουν" στον κανονισμό είναι πολύ εύστοχα, επίσης.
Αν πάρουμε αυτόν τον κανονισμό κατά γράμμα, τότε θα έπρεπε να απονεμηθεί κύπελο κατηγορίας 2 στους Α.Καροτσιέρη και Χ.Σαραντόπουλο καθώς η κατάταξη αναφέρει "πέντε εκκινήσαντες" στην κατηγορία 2.
Αυτή η εμμονή που έχουν τόσοι φορείς με τα κυβικά είναι ανεξήγητη. Η σχέση βάρους/ιπποδύναμης σε συνδυασμό με την δεκαπενταετία κατασκευής θα έδινε σωστές κατηγορίες ιστορικών κατά την ταπεινή μου γνώμη. (Ο έλεγχος των κιλών ανά ίππο δεν είναι και τόσο δύσκολος στις μέρες μας, τουλάχιστον όχι δυσκολότερος από την εξακρίβωση των πραγματικών κυβικών ενός κινητήρα).
Υγ ADK περίμενα να το ανεβάσεις εσύ αλλά δεν άντεξα .... πραγματικά γρήγορη οδήγηση με ένα πισωκίνητο(δεν γλέιφω αλλά έτσι είναι , εξάλλου τα χρονόμετρα είναι αμείληκτα) ....Keep Rallying.....
Greg μου, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν, το incar video
από το 1ο σκέλος του αγώνα (βλ. 0.43 & 1.00 όπου το 1.19.41, θα ήταν καθοριστικά καλύτερο) όπως και το video του καταλυτικού 2ου σκέλους (το video είναι στο φούρνο και θα βγεί εντος ολίγου) όπου 'χάνω' ΚΑΙ ταχύτητες λόγω του μοναδικά ηλίθιου λεβιέ της Porsche, ΑΛΛΑ ΚΑΙ απασφαλίζει(!) η ντίζα του γκαζιού στο χειρότερο κομμάτι της ανάβασης(μη με ρωτήσεις πιο ... δεν έχω ιδέα), όπου αν δεν το 'περνα χαμπάρι και κατέβαζα, όπως έπρεπε, ΧΩΡΙΣ ισχύ, θα είχα αγοράσει όλες τις περιφεριακές μπαριέρες και τα οικόπεδα της περιοχής!!!
Χωρίς πλάκα, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχαμε πολύ άσχημα αποτελέσματα, ενδεχομένως ΚΑΙ με τους θεατές. Μόλις 'κατέβει΄ το video, θα διαπιστώσετε ότι τη στιγμή που απασφαλίζει η ντίζα, είμαι με 'σκασμένη' τετάρτη(~190χλμ.) και πρέπει να πέσω στα φρένα και να κατεβάσω τρίτη (ΜΕ ΙΣΧΥ ΟΜΩΣ!) για την αριστερή που έρχεται... Λίγη υπομονή και θα καταλάβετε τι εννοώ ...
Υ.γ
Κωστή μου, πολύ φοβάμαι πως δεν θα βγάλεις άκρη. Ο γρίφος είναι καλά ... φτιαγμένος!
Τελευταία επεξεργασία από ADK και Τετ Μαρ 31, 2010 3:38 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Πολυ δυστροπα τα παλια PORSCHE μπορουν αν σου καταστρεψουν τον αγωνα απο την μια στιγμη στην αλλη οπως εγινε στην συγκεκριμενη περιπτωση ,αμα ομως δουλεψουν ολα σωστα τοτε η επιτυχια και η ευχαριστηση ειναι δεδομενα. Ανδρεα θα χαρουμε να σε θαυμασουμε μαζι με την 911 σε καποιο ασφαλτινο πρωταθληματικο αγωνα ραλλυ.
Πολυ δυστροπα τα παλια PORSCHE μπορουν αν σου καταστρεψουν τον αγωνα απο την μια στιγμη στην αλλη οπως εγινε στην συγκεκριμενη περιπτωση ,αμα ομως δουλεψουν ολα σωστα τοτε η επιτυχια και η ευχαριστηση ειναι δεδομενα. Ανδρεα θα χαρουμε να σε θαυμασουμε μαζι με την 911 σε καποιο ασφαλτινο πρωταθληματικο αγωνα ραλλυ.
Πρόεδρέ μου, ελπίζω να ... επιζήσει ο μηχανικός μου απ´ όσα άκουσε μετά την ανάβαση(αστειευομαι, πρόκειται για εξαίρετο παιδί και τεχνίτη) και να ´χω τη μεγάλη χαρά να φερθώ επάξια της εμπιστοσύνης σας. Πολύ μεγάλη μου χαρά θα ήταν επίσης να γνωριστούμε μαζί και με τους υπόλοιπους φίλους του forum. Σας περιμένω συνεπώς στα pitts του επόμενου αγώνα.
ΜΦΧ Ανδρέας Καροτσιέρης
Τετ Μαρ 31, 2010 4:30 pm
GregWrc
___
ΤΟΝ ΜΑΙΗ ΟΛΟΙ ΚΥΜΗ .........
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Τετ Μαρ 31, 2010 4:42 pm
GregWrc
___
Και άλλη μια φωτογραφία απο τον seat cordoba wrc Που δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να δούμε ακόμα απο κοντά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση