Re: 2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παλαπανίδης" 1-2/11/2014
Εγω το μονο που τολμησα να πω ειναι οτι εψαχνα να βρω τους χρονους και στο επισημο site της ομοσπονδιας μηχανοκινητου αθλητισμου δεν υπηρχε κατι. Επισης ουτε στις αρχικες ανακοινωσεις αλλα ουτε και στην αφισα υπηρχε καποια ενημερωση για το που μπορει καποιος να ενημερωθει για τα αποτελεσματα.
Επίσης αν σε πειραξε επειδη ανεφερα οτι η προσβαση για την ενδιαμεση διαδρομη εκλεινε χωρις να υπαρχει καποια ενημερωση όπως θα επρεπε να εχει γινει, δεν μπορω να κανω κατι. Δεν ηταν ουτε κακια ουτε τιποτα και παρομοια γεγονοτα τα εχουμε αναφερει πολλες φορες, απλα για να γινεται καθε φορα η διοργανωση καλυτερη και να μην ταλαιπωρουνται οι θεατες. Όλα γινονται για τους θεατες και τους ανθρωπους που αγαπανε τον μηχανοκινητο αθλητισμο. Χωρις θεατες και κοσμο δεν υπαρχουν αγωνες!
Παράθεση:
Λοιπόν αρχικά έχουμε δυο εταιρίες χρονομέτρησης στην Ελλάδα . Την infomega και την iron team .... κοινώς αν δεν είναι γιάννης θα είναι γιαννάκης .....
Αφου ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα γιατι στο ethea-live.gr δεν υπηρχε αναφορα στον εν λογω αγωνα? Εσυ αν δεν ειχες παει θα ηξερες τιποτα για τους χρονους???? Θα ηξερες οτι επρεπε να το κοιταξεις σε αλλο site?
Παράθεση:
Πιστεύω οι απόψεις που ακούστηκαν παίρνουν τροφή απο άλλες σκέψεις - γεγονότα ...
ποιες ειναι αυτες οι σκεψεις και ποια τα γεγονοτα?????Γενικα από την αρχη πηρες ρολο υπερασπιστη των παντων ενω σε αλλες περιπτωσεις παντα κραζαμε τα κακως κειμενα! Ουτε ειμαι ο περιεργος που ολα του φταινε και ουτε εχω συμφερον απο κάτι για να τα πω αλλα και να μην τα πω. Γενικα για οτι λεω δεν καθοδηγουμε απο συμφεροντα, οπότε δεν μπορεις να με κατηγορησεις για τιποτα.
Τις αποψεις μου δεν τις αλλαζω και αν εσενα σε ικανοποιει η κατασταση της ομοσπονδιας και της ενημερωσης των εκαστοτε διοργανωσεων ωστε να μην χριζουν σχολιασμους και παρατηρησεων τοτε και παλι δεν μπορω να πω κατι , παρα μονο οτι εμενα δεν με ικανοποιει.