Re: 2η Ανάβαση Δερβενοχωρίων "Βαγγέλης Παλαπανίδης" 1-2/11/2014
Έχεις δίκιο Γιώργο σε όσα λες.
Τώρα ή η ομοσπονδία δεν έχει συνεργασία με τα αθλητικά σωματία ή τα αθλητικά σωματεία την έχουν γραμμένη κανονικά την ομοσπονδία και δεν βγαίνει κανένα δελτίου τύπου της προκοπής.
Εγώ σαν αγωνιζόμενος θα κοιτάξω στην σελίδα της ομοσπονδίας για τα αποτελέσματα (στο live results)
Έτσι την "πάτησα" και εγώ στο να βρω τα αποτελέσματα αλλά πάλι καλά που υπάρχει και το zougla.gr που είχε βάλει το λινκ.
...και εκεί είναι που μπερδεύει το πράμα!!
Μήπως να ενσωματωθεί το zougla στην ομοσπονδία και στις λέσχες (?) ...αφού και στο παρελθόν η ομοσπονδία είχε αναρτήσει αυτούσιο δελτίο τύπου του zougla.gr στην ιστοσελίδα της!!
(Για γέλια και για κλάματα)
Βρέθηκα και εγώ στα δοκιμαστικά του Σαββάτου για να δω την "καταπληκτική" διαδρομή που είχε περισσότερα σικειν από φουρκέτες (!!!) . Λες και πήγαμε να δούμε παιδία αντί για αγώνα...
Αγώνας φτιαγμένος για άλογα που αρκετοί οδηγοί, ας είχαν και αργά αυτοκίνητα ,τα είχαν τα αγωνιστικά τους στο όριο!!
Άλλο ένα άκυρο της οργάνωσης ή της τροχαίας ήταν το γεγονός πως δεν είχαν κλείσει το δρόμο από χαμηλά με αποτέλεσμα φορτηγά και εκδρομείς να φτάνουν μέχρι πάνω στα Δερβενοχώρια και στο τέλος να πρέπει να γυρίσουν πίσω!!
Ίσως θα πρέπει να φτιάξετε κάποιο θέμα-θέματα (με επιλογή), για το πια θεωρούν θεατές και αγωνιζόμενοι, την καλύτερη διαδρομή για ανάβαση , για ασφαλτο και για χωμα.
Αρκετοί είναι οι αγωνιζόμενοι που δεν πήραν μέρος λόγο της συγκεκριμένης διαδρομης.