Πολυ καλη δουλεια απο τα παιδια οπως σε καθε αγωνα ,λιγος κοσμος στην αναβαση απο οτι ειδα αλλα οι συμμετοχες τα εδωσαν ολα και ειχαμε πολυ καλα περασματα ιδιως απο την αγαπημενη Α6 οπου η σφαγη συνεχιστηκαι και σε αυτον τον αγωνα , επομενη σταση ΠΟΡΤΑΡΙΑ .
Ορίστε και το in-out car video από τον Ομαλό.......
Τελευταία επεξεργασία από GregWrc και Παρ Σεπ 03, 2010 5:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Adding Custom BBCodes --- Youtube
Παρ Σεπ 03, 2010 3:08 pm
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε NIKOS P για την δημοσίευση του/της: Toufas
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 5η Ανάβαση Ομαλού (28-29 Αυγούστου 2010)
Πολύ δύναμή το RS500.... ομολογουμένως δεν κρατιόταν με τίποτα αλλά ο θεός των αγώνων είναι μαζί με τους τολμηρούς ...... (αναφέρομαι στην άτυχη στιγμή στο τέλος)
ΝIKOSP μήπως θα τεθεί θέμα όπως νομίζω και στην Κύμη περί ασφαλτοστρώσεις της ειδικής του Ομαλού μίας και από ότι είδα γλίστραγε πολύ και το γεγονός αυτό κάνει την διαδρομή πολύ επικίνδυνη.
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Εχω να κάνω μια ερώτηση για τον αγώνα.Σε μερικές κατηγορίες υπήρξαν κάπιες παραβάσεις στα αυτοκίνητα και οι τέχνικοι έφοροι έκαναν τα στράβα μάτια.ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ?
Ορίστε και το in-out car video από τον Ομαλό.......
αν και ατμοσφαιρικος δεν μπορω να μην μενω με το στομα ανοικτο καθε φορα που θα βλεπω ενα RS500!
Θελει πολλα χερια και συγχαρητηρια που τα διαθετετε!!!
Οσον αφορα την παρατηρηση του thesm αν και δεν ημουν παρον και ουτε ειμαι και τεχνικα καταρτισμενος εχω να πω οτι πολλες φορες εχω παρατηρησει εναν ωχαδερφισμο! Ε ενταξει βρε αδερφε δεν εγινε και τιποτα!
Διαβαζωντας "4 τροχους" που εχει ειπωθει πολλες φορες το θεμα αυτο, κατεληξα οτι δεν υπαρχει τοση καλη εκπαιδευση αλλα και το οτι ο κανονισμος πολλες φορες εχει διφορουμενες εννοιες και ο καθενας μπορει να καταλαβει κατι διαφορετικα! Ισως ενας πιο αυστηρος κανονισμος που να ειχε προβλεψει και την παραμικρη ιδιαιτεροτητα καθε αγωνιστηκου να εκανε δουλεια. Και φυσικα πιο καλη και συχνη εκπαιδευση των τεχνικων εφορων.
Ειπα δεν ειμαι μεσα στα πραγματα απλα σαν θεατης απο οτι ακουω και εχει τυχει ο ιδιος να δω.
_________________ ______________ rally car wanted...
Παρ Σεπ 03, 2010 6:42 pm
GregWrc
___
Εγγραφή: Τρί Μαρ 03, 2009 11:45 am Δημοσιεύσεις: 9639 Τοποθεσία: Αθήνα
Re: 5η Ανάβαση Ομαλού (28-29 Αυγούστου 2010)
σκοπός είναι οι κριτές να είναι αμερόληπτοι και να μην λαμβάνουν υπόψιν τους προσωπικές συμπάθειες και φιλίες ... είναι πολλοί αγωνιζόμενοι που έχουν δηλώσει επανειλημμένα και δημόσια (όπως και τώρα )ότι αδικούνται από τους κριτές. μακάρι οι νέες αρχές του σπορ (ΟΜΑΕ,ΣΟΑΑ) να διευθετήσουν το ζήτημα.
_________________ About Motorsport"For some it's maybe madness , for me it's passion"Antti Kalhola
Τελικά ο χώρος είναι πολύ βρώμικος και δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι.Στην Κρήτη βρέθηκαν στην Ν2 τα 3 πρώτα αμάξια να είναι μέχρι ΚΑΙ 15 κιλά πιο ελαφριά μπροστά στον τεχνικό έφορο και αυτός δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ και ο πρόεδρος της λέσχης έλεγε ΕΛΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ.Οπότε δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτα ποτέ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση