motorsport-fanatics.gr - Εγγραφή 

Με την πρόσβαση στο “motorsport-fanatics.gr” , δέχεστε ότι δεσμεύεστε από τους όρους που ακολουθούν. Αν δεν δέχεστε τους ακόλουθους όρους τότε παρακαλούμε μην δημιουργήσετε κάποιον λογαριασμό και χρησιμοποιήσετε το “motorsport-fanatics.gr”. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή και θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για αυτό με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, όμως θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να ξαναδιαβάζετε τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του “motorsport-fanatics.gr” μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεστε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

1. Για να είσαι εδώ αγαπάς τον μηχανοκίνητο αθλητισμό όποτε να φέρεσαι αναλόγως, δηλαδή με σεβασμό, πάθος και αγάπη για τις μηχανοκίνητες ανησυχίες σου.

2. Σκοπός του forum και κατ’ επέκταση του motorsport-fanatics.gr είναι η συγκέντρωση «ανήσυχων» μυαλών όσον αφορά τις μηχανοκίνητες συγκινήσεις. Θέλουμε να εκφράζεσαι ελευθέρα για οτιδήποτε σε «ανησυχεί». Η ελευθερία του λόγου σου είναι απεριόριστη μέχρι το σημείο όμως που θα αρχίζει να θίγεις κάποιον άλλον αναίτια . Οπότε ναι στα μπινελίκι@ αλλά με όριο (σίγουρα ξέρουμε όλοι να βάζουμε τα όριο μας).

3. Απλά έχε στο νου σου ότι οι δημοσιεύσεις σου δεν θα πρέπει να παραβιάζουν τους νόμους της χώρας μας (Ελλάδα). Κατ τα άλλα γράφε ότι θες.

4. Κανένα Post δεν θα διαγράφεται όσον δεν θα καταπατά την οδηγία Νο2 & Νο3.

5. Στο forum και κατ’ επέκταση στο motorsport-fanatics.gr θα δεις και θα διαβάσεις διάφορα και από διαφόρους. Απλά να ξέρεις ότι από την στιγμή που είναι ένας ελεύθερος χώρος έκφρασης και σκέψης θα δεις πολλές εκδοχές -ιδέες - θέσεις για πολλά πράγματα. Εσύ εκεί παρεμβαίνεις και κρίνεις μόνος σου το τι είναι σωστό, το τι είναι αλήθεια, το τι επικίνδυνο και το τι νόμιμο. Η ομάδα του motorsport-fanatics.gr δεν φέρνει ευθύνη για τις απόψεις σου και δεν τις υιοθετεί απλά σου δίνει χώρο να τις εκφράζεις.

6. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι μιας και αποφάσισες να μπεις στην μηχανοκίνητη ομάδα μας, θα πρέπει να ενημερώνεις, να γράφεις, να τα «χώνεις», να φωτογραφίζεις, να παρουσιάζεις οτιδήποτε σε ανησυχεί όσον αφορά το μηχανοκίνητο πάθος σου έτσι ώστε όλοι μας να μαθαίνουμε νέα πράγματα και να ανταλλάσσουμε απόψεις πάνω στην μηχανοκίνητη ιδεολογία.

7. Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι σε greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ διότι ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Διαδικτύου σημαίνει ότι "φωνάζετε" και “κουράζει” τους υπόλοιπους χρήστες .

8. Τα μηνύματα που θα δημοσιεύονται στο forum, θα πρέπει να σχετίζεται η θεματολογία τους (τίτλος - περιγραφή) με το περιεχόμενο των μηνυμάτων όπως και να εισάγονται στην σωστή θεματική ενότητα. Επίσης μηνύματα τα οποία θα προέρχονται απο κάποια άλλη ιστοσελίδα ή κάποιο άλλο forum θα πρέπει να δηλώνεται στο τέλος τους και η πηγή τους.

9. Απαγορεύεται oποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο.

10. Απαγορεύονται Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση της ομάδας των Διαχειριστών. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος (spamming).

11. Το Motorsport Fanatics και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.

12. Η διεύθυνση IP καταγράφεται και η δημιουργία από τον ίδιο χρήστη πολλαπλών username δεν επιτρέπεται. Τυχόν παραβάτες του κανόνα θα διαγράφονται από το αρχείο μελών και θα τους απαγορεύεται η είσοδος στο forum (ban).

Αν συμφωνείς με όλα τα παραπάνω τότε καλώς ήρθες στο www.motorsport-fanatics.gr






cron
Powered by phpBB © phpBB Group.

Copyright www.motorsport-fanatics.gr.

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com Portal XL 5.0 ~ Premod 0.2 phpBB SEO